Μεγαλόπολη | Μονοδρόμηση της "Πολυβίου" και νέες πινακίδες "STOP" στην πόλη

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗΣ» προϋπολογισμού 37. 198,76 ευρώ, πραγματοποιείται στις δημοτικές οδούς της πόλης μας, η τοποθέτηση εκατόν ογδόντα (180,00) ρυθμιστικών πινακίδων σήμανσης, είκοσι δύο (22) πληροφορικών, και εβδομήντα κολωνακίων παθητικής ασφάλειας.
Επίσης θα γίνει αποξήλωση πολλών παλαιών πινακίδων σήμανσης, οι οποίες αντικαθίστανται με τις νέες.
Η τοποθέτηση θα γίνει σύμφωνα με την εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη η οποία έχει παραληφθεί με την υπ’ αρ. 230/2013 από το Δημοτικό Συμβούλιο και έχει εγκριθεί με την υπ΄ αριθ. 3414/138397 από 13-11-2013 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Π.Δ.Ε. & Ι.
Στα πλαίσια της εφαρμογής αυτής της μελέτης πραγματοποιήθηκε και η μονοδρόμηση της οδού Πολυβίου από την συμβολή της με την οδό Νικηταρά ως τη οδό Παπαναστασίου με φορά από την οδό Πολυβίου προς την Παπαναστασίου.
Επίσης θα τοποθετηθούν πολλές πινακίδες Ρ2 (STOP) σε διασταυρώσεις οδών όπου δεν υπήρχαν ή είχαν τοποθετηθεί λάθος και σε αναντιστοιχία με την μελέτη.
Με την υλοποίηση αυτής της προμήθειας λύνεται ένα πρόβλημα πολλών ετών που δημιουργούσε προβλήματα και κινδύνους στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της πόλης.
Παρακαλούμε για την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να δείξουμε όλοι μας στα νέα κυκλοφοριακά δεδομένα.
Εκ του Δήμου
Σχετικά Άρθρα
- Κλοπές σε σπίτια της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης | Η αστυνομία εξιχνίασε τις υποθέσεις - Κατηγορούνται δύο άτομα
- Μεγαλόπολη | Μεταφορά ημερομηνίας Λαϊκής Αγοράς, λόγω Πάσχα
- Πολιτική Προστασία | Ενημέρωση για πρόληψη πυρκαγιών σε προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων της Μεγαλόπολης (εικόνες)
- Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλόπολης «ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΣ» | Συνάντηση γνωριμίας σε πολύ εγκάρδιο κλίμα με τον Κώστα Μιχόπουλο
- Μεγαλόπολη | Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων