Menu
RSS
Πέμπτη, 12/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Είναι αδιανόητο να διαφημιζουμε την χαράδρα του Λούσιου και οι δρόμοι να είναι δυσκολοδιάβατοι ακόμη και για αγροτικό"!

"Είναι αδιανόητο να διαφημιζουμε την χαράδρα του Λούσιου και οι δρόμοι να είναι δυσκολοδιάβατοι ακόμη και για αγροτικό"!
Είναι αδιανόητο να διαφημιζουμε την χαράδρα του Λούσιου και οι δρόμοι Παλαιοχωρι - Ι. Μ. Φιλοσόφου και Παλαιοχωρι Δημητσάνας - Ι. Μ. Προδρόμου να είναι δυσκολοδιαβατοι ακόμη και για αγροτικό. Θα πρέπει ο Δήμος άμεσα να ασκήσει πιέσεις στην Περιφέρεια, αλλιώς να μην διαφημίζεται ο Λούσιος στα τουριστικά φυλλάδια.
Είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν τουαλέτες και νερό πόσιμο στο παρκινκ του Προδρόμου, όπου καταλήγουν τα αυτοκίνητα και οι προσκυνητές πρέπει να περπατήσουν ακόμη 20 λεπτά.
Για όλους τους παραπάνω λόγους Menalon Trail, ο μόνος ασφαλής και οικολογικός τρόπος προσέγγισης στα μοναστήρια του Λούσιου.!!!

Ι.Λ.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αυτόν τον Δήμαρχο που επιλέξατε οι Γορτυνία αυτά σας αξίζουν. Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνει η Γορτυνία το θρευτάρι σας. Μαμ, κ@κ@ και νάνι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε μην ενοχλείτε το Δήμαρχο με τέτοια ανόητα πράγματα!!!!!
    Για ταξετου φαγητό και προσευχή στη Μονή καθημερινά να δείτε τι υπερπιεσεις θα ασκήσει.........
    Με μπαρόμετρο θα κυκλοφορεί!!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...