Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιορτές στα σχολεία Κοντοβάζαινας και Δημητσάνας για την λήξη του σχολικού έτους (εικόνες)

Γιορτές στα σχολεία Κοντοβάζαινας και Δημητσάνας για την λήξη του σχολικού έτους (εικόνες)

Χαρούμενο και ζεστό ήταν το κλίμα στις γιορτές που ετοίμασαν οι μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Κοντοβάζαινας και Δημητσάνας για την λήξη του σχολικού έτους, παρουσία του Δημάρχου Γορτυνίας κου Ευστάθιου Χαρ. Κούλη, τοπικών φορέων, γονέων και κηδεμόνων.

Το κέφι, ο ενθουσιασμός, η χαρά και η ζωντάνια των παιδιών αποτέλεσαν τα βασικά και ουσιαστικά στοιχεία της γιορτής.

Μικροί και μεγάλοι αποχαιρέτησαν με χαμόγελα το σχολικό έτος ανταλάσσοντας μεταξύ τους ευχές για το καλοκαίρι και τις διακοπές.

Ο Δήμαρχος, με αφορμή την ολοκλήρωση της χρονιάς για όλα τα σχολεία της Γορτυνίας, ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για τις σπουδαίες γνώσεις που μεταβίβασαν στα παιδιά, τονίζοντας ότι όλοι μαζί,  μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί, αλλά και γονείς και κηδεμόνες, έχουν το δικό τους μοναδικό, ιδιαίτερο και πολύτιμο ρόλο στην επίτευξη των υψηλών στόχων και προκλήσεων του σύγχρονου σχολείου, καθώς οποιαδήποτε επιτυχία επιτυγχάνεται πάντα ως αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, αμοιβαίας κατανόησης και δημιουργικής συνεργασίας.

Ευχήθηκε σε όλους ένα αναζωογονητικό, δημιουργικό, όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. «Ως δημοτική αρχή θα βάζουμε πάντα τα δυνατά μας για να παρέχουμε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας τις καλύτερες συνθήκες» διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος και ανανέωσε το ραντεβού με όλους για την ημέρα του Αγιασμού της επόμενης σχολικής χρονιάς, τον Σεπτέμβρη.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...