Ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον Δήμο Γορτυνίας ο Παναγιώτης Μέγας;

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προσεχείς δημοτικές εκλογές στη Γορτυνία.
Οι κάλπες θα ανοίξουν τον Οκτώβριο του 2023, όμως ήδη υπάρχουν πρόσωπα τα οποία δραστηριοποιούνται έντονα στα δημοτικά πράγματα της περιοχής.
Πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία» αναφέρουν ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες είναι πολύ πιθανό να ανοίξει τα χαρτιά του ο Καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, κ. Παναγιώτης Μέγας.
Ο κ. Μέγας κινείται για τις δημοτικές εκλογές και δεν αποκλείεται τις πρώτες ημέρες του νέου έτους να ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Γορτυνίας.
Σχετικά Άρθρα
- Δεν υπάρχουν λόγια για τον κόσμο του Αστέρα!
- Σύλλογος Τροπαιατών: "Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το αρμόδιο Υπουργείο οφείλουν να κινητοποιηθούν προτού θρηνήσουμε νεκρούς"
- Τραπεζοκαθίσματα - Τέλος κοινόχρηστων χώρων | Δύο βασικές προϋποθέσεις για να κερδίσει ένα κατάστημα την έκπτωση του 50%!
- Η ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην στο Παράλιο Άστρος
- Πρόταση σε Βλάση για σχολικές εκδρομές στα αναρριχητικά πάρκα της Κυνουρίας!
2 σχόλια
-
Ερωτημα: Ο κ. ΜΕΓΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ??
-
ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ