Menu
RSS
Σάββατο, 29/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέμης Αδαμαντίδης για τον Απόστολο Λύτρα – «Ήταν μια άτυχη στιγμή»

Θέμης Αδαμαντίδης για τον Απόστολο Λύτρα – «Ήταν μια άτυχη στιγμή»

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για τον Απόστολο Λύτρα και την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγόπουλου.

 

«Δεν θα ήθελα να δηλώσω κάτι ή να πω κάτι γι’ αυτό το θέμα. Αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική προς το πρόσωπό του, γι΄ αυτό τον λόγο και μόνο θα πω δύο λέξεις» ανέφερε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια περνούν δύσκολες στιγμές και ήταν μία άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Ήταν απλά μία άτυχη στιγμή!», συνέχισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Το αποτέλεσμα δείχνει μία υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη και ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι καλά πάλι μαζί για τα παιδιά, αλλά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» συμπλήρωσε ο διάσημος τραγουδιστής.

 

«Είναι ένας καλός άνθρωπος»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνέχισε τις επίμαχες δηλώσεις του μιλώντας και στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα. «Ο κος Λύτρας, επειδή τον ξέρω, είναι ένας καλός άνθρωπος. Πιστεύω ότι έγινε κάτι που δεν το ήθελε πραγματικά. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη, έχουν και παιδί μαζί και ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να έχει συμβεί, οι δυο τους γνωρίζουν περισσότερο. Καμιά φορά το πάθος σε οδηγεί να βγεις εκτός ελέγχου. Είναι μια κακιά στιγμή. Αυτές οι καταστάσεις είναι στενάχωρες. Ελπίζω να τελειώσει αίσια».

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Θέμη Αδαμαντίδη πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας επισημαίνοντας πως αυτές οι καταστάσεις αλλά και αυτές οι δηλώσεις είναι στενάχωρες. «Εγώ θα σε συμβούλευα με αγάπη, άστο μη μιλάς γι’ αυτά τα θέματα. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε αυτές τις συμπεριφορές. Τι πάει να πει κακιά στιγμή;» υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Στο τέλος της ημέρας τι να περιμένεις από τον Αδαμαντίδη; Έχουμε δει εικόνες, έχουμε καταλάβει προς τα πού κινείται», ξέσπασε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

 
 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Νηφάλιος την έκανε τη δήλωση ή είχε πάρει "τίποτα";

  • Κάλλας Νάσος
    Κάλλας Νάσος Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ο Θέμης.... όπου και ο ίδιος το 2022 είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα για ξυλοδαρμό της συντρόφου του και το γραφείο που πήρε την υπόθεση ήταν του κυρίου Κούγια, και ο δικηγόρος τότε της συντρόφου του Θέμη ήταν ο Λύτρας....
    ωραία "ατάκα" Θέμη.....ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...