Menu
RSS
Τετάρτη, 03/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόστολος Λύτρας | Νέα μήνυση από τη σύζυγό του – Πληροφορίες ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα

Απόστολος Λύτρας | Νέα μήνυση από τη σύζυγό του – Πληροφορίες ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα

Μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, αλλά και στον ίδιο τον ποινικολόγο υπέβαλε η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, θύμα του ξυλοδαρμού από τον δικηγόρο πριν τρεις ημέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μαζί με ένα από τα παιδιά τους και έναν δικηγόρο φέρονται να μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της κ. Πολυζωγοπούλου για να πάρουν τα πράγματα του. Η τελευταία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πάτησε το panic button και έχασε τις αισθήσεις της, ενώ στο σπίτι εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Τα γεγονότα επιβεβαίωσαν, μιλώντας στο Open και στον ANT1, ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης και η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, η οποία τόνισε ότι έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, η κ. Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη βια κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ενώ μήνυση φέρεται να υπεβλήθη και κατά ενός δικηγόρου.

Επιπλέον, μήνυσε υπέβαλε και κατά του Απόστολου Λύτρα, κατηγορώντας τον, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καλλιακμάνης ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

kathimerini.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...