Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Βλάσης: "Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέλει όλους τους Έλληνες κοντά στην Πατρίδα"

Βλάσης: "Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέλει όλους τους Έλληνες κοντά στην Πατρίδα"
Από την σημερινή ομιλία του Κώστα Βλάση  στη Βουλή των Ελλήνων για την άρση των περιορισμών στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

"Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Εν μέσω αυτής της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας ένα πολύ σημαντικό σχέδιο νόμου που αφορά στην άρση των περιορισμών στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού συζητείται στη Βουλή των Ελλήνων.

«Έφτασε η ώρα να γίνει πραγματικότητα αυτό, που για δεκαετίες οι Έλληνες του εξωτερικού ονειρευόταν, να ψηφίζουν δηλαδή από τον τόπο κατοικίας τους. Έφτασε η ώρα να κάνουμε πράξη το αυτονόητο!
Δεν εκχωρούμε δικαίωμα ψήφου σε εκλογείς που δεν το έχουν ήδη, απλώς διευκολύνουμε την άσκηση του δικαιώματος σε αυτούς που ήδη το έχουν.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέλει όλους τους Έλληνες κοντά στην Πατρίδα. Θέλει τους Έλληνες του εξωτερικού συμμέτοχους στην ζωή του τόπου, όχι χαριστικά, αλλά γιατί πιστεύουμε βαθιά ότι με την εμπειρία, τις παραστάσεις τους, τα προσόντα τους και την αδιαμφισβήτητη αγάπη τους για την Πατρίδα μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του οράματός μας να οδηγήσουμε την Ελλάδα σ’ ένα μέλλον πιο λαμπρό. Ας στείλουμε μέσω μιας ευρείας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας προς κάθε κατεύθυνση.»"
 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...