ΚΚΕ: «Η πραγματική λίστα των παρακολουθήσεων είναι πολύ μεγαλύτερη»

Σε σχόλιό του για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» σχετικά με τις παρακολουθήσεις προσώπων και την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σημειώνει:
«Ένα ακόμη δημοσίευμα που επιβεβαιώνει το κρατικό δόγμα “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”, έστω κι αν η πραγματική λίστα των παρακολουθήσεων από διάφορους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς είναι μάλλον πολύ μεγαλύτερη από αυτή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Documento”.
Απέναντι σε αυτό το δημοσίευμα, η κυνική ομολογία του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ευρεία χρήση λογισμικών παρακολούθησης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δικαιώνει την κριτική που από την πρώτη στιγμή άσκησε το ΚΚΕ για το σκοτεινό και δυσώδες θεσμικό πλαίσιο που καταπατά κάθε έννοια απορρήτου των επικοινωνιών, αξιοποιείται για πολιτικά παιχνίδια και στρέφεται πρωτίστως κατά των λαϊκών δικαιωμάτων».
Σχετικά Άρθρα
- Σπήλαια Κάψια | Κλειστά ως και την Τετάρτη
- Ο δρόμος θα φέρει την ανάπτυξη ή η ανάπτυξη τον δρόμο, στη Γορτυνία;
- Παπαηλιού: ''Αυτό που συντελείται στα αρκαδικά βουνά, εν προκειμένω στον Πάρνωνα, είναι έγκλημα και πρέπει να αποτραπεί''
- Σεισμός στην Αχαΐα ταρακούνησε την Αρκαδία | Το επίκεντρο ήταν βόρεια της Γορτυνίας
- Α.Σ. Ομάδα Μάχης Τρίπολης | Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing στη Λάρισα (εικόνες)