Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μάκαρης - ΣΥΡΙΖΑ | "Όχι" σε Πτωχό, έμμεση στήριξη σε Τατούλη!

Μάκαρης - ΣΥΡΙΖΑ | "Όχι" σε Πτωχό, έμμεση στήριξη σε Τατούλη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12/10/2023

H περιφερειακή παράταξη  “Πρώτα η Πελοπόννησος” με επικεφαλής τον Μανώλη Μάκαρη αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χιλιάδες πελοποννήσιους πολίτες που τάχθηκαν στο πλευρό της και την έφεραν στην τρίτη θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η προεκλογική περίοδος και το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών ανέδειξαν μια σειρά ζητήματα και προβληματισμούς τα οποία  δικαίωσαν  την κάθοδο μας και κάνουν επιτακτική ανάγκη τη συνέχιση της πάλης μας μέσα από την εκπροσώπηση μας στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις στην εκλογική νομοθεσία πολλαπλασίασαν τα εμπόδια στη συνεργασία διαφορετικών παρατάξεων με βάση τις προγραμματικές τους θέσεις. Παράλληλα νόθευσαν τη βούληση των πολιτών υπέρ των ισχυρότερων συνδυασμών με την κατάργηση της απλής αναλογικής και τη θέσπιση του ορίου του 3%. Επιπλέον γίνεται μια ξεκάθαρη προσπάθεια από την κυβέρνηση να «διορίσει» περιφερειάρχες ανά την Ελλάδα όπως στην περίπτωση του κ. Πτωχού που μας βρίσκει αντίθετους.
  2. Καταθέσαμε μια σειρά προτάσεων για την οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική πολιτική, την αποτελεσματική λειτουργία της Περιφέρειας, τις οποίες, παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας επικοινωνήσαμε στους πολίτες της Πελοποννήσου. Προτάσεις στον αντίποδα των νεοφιλελεύθερων θέσεων, της αδιαφάνειας, της διεύρυνσης των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, των ρουσφετολογικών πρακτικών, που με σαφήνεια υποστηρίζει και γι’αυτό επελέγη άλλωστε, μεταξύ των διαφόρων φατριών της ΝΔ, ο υποψήφιός της, κ. Πτωχός.
  3. Ως παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος” πιστεύουμε ότι οι εκλογείς, άνδρες και γυναίκες, πρέπει να σταθμίσουν όλα τα ανωτέρω δεδομένα και με οδηγό την κυρίαρχη βούλησή τους να εκφράσουν στο β’ γύρο των περιφερειακών εκλογώντην αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική και στη συγκεκριμένη επιλογή της.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα τιμήσουμε την εντολή όσων επέλεξαν το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, συνεχίζοντας τη μάχη στο περιφερειακό συμβούλιο για την αποτροπή των αντιλαϊκών πολιτικών με την κατάθεση των δικών μας θέσεων. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους πολίτες ώστε να ακούμε τα προβλήματά τους και να προτείνουμε λύσεις, τόσο με τον κοινωνικό όσο και με το θεσμικό μας ρόλο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    8:49 Άσε τά προβοκατορικα, πού νοιάζεσαι εσύ τάχα για τήν αξιοπρέπεια τού ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ καί προσωπικά ο Μακαρης πήραν τη σωστή απόφαση γιατί αυτό επιτάσσει η συνείδηση τους, πού εννοείται ότι είναι το σωστό αυτή τη στιγμή. Όσο για το ΚΚΕ, άμα κάνει την ανοησία, το βλέπω να συρρικνώνεται στις επόμενες εκλογές. Το '89 δεν είναι μακριά, από τότε πήρε την κάτω βόλτα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 08:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι ........... καλά κουκούλια Τσιριζαίοι.......... εισαστε για κλάματα....... αξιοι της τυχης........τι ζηλέψατε ρε .....

  • anonymous
    anonymous Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Τζένη είναι έξυπνη, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Μην κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Πτωχός= Μητσοτάκης - Σαμαράς

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Καίτοι ο σύριζα είναι πικραμένος με τη Δημητρακοπούλου παίρνει τη σωστή απόφαση.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστή απόφαση δεν δίνεται αφεση αμαρτιών στον Τατουλη αλλά από τους δύο προτιμάς τον καλύτερο. Όσο για το ΚΚΕ είναι απαράδεκτη η απόφαση του για λευκό ή ακυρο, δεν έχει κρίση ο λαός; Το ΚΚΕ θέλει να το ψηφίζουν οι άλλοι αλλά αυτό κανένα. Με αυτό το σκεπτικό σε άτομα του ΚΚΕ να ρίξουμε λευκό ή ακυρο. Είναι σωστό;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί φάγατε τη Τζένη τότε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    21:01 Πού πονάς εσύ καμάρι μου;;; Καλά......ξηγιεται ο Μακαρης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    20:46 Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα φίλε. Καί τή δεδομένη στιγμή ο σκοπός είναι να μην βγεί ο φιλαράκος του Σαμαρά. Αυτό θα είναι ντροπή για την αριστερά, μεγάλη καί πραγματική ντροπή.

  • ΆΝΩΝΥΜΟΣ
    ΆΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάκαρης και Τατούλης στον κάτω πάτο του βαρελιού και οι δύο με αυτό που πρεσβεύουν
    Εκεί είναι η θέση τους,απορώ πως δεν το έχουνε εμπαιδώσει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Μακαρη γελιοποιήθηκες με την δηλωση σου ! Γιατί δεν ρωταγες τον Πατσαρινο να σου επι τι θυμαται απο το Τατουλαιικο . Οταν τον αποκαλουσε ο Τατουλης κουκουλοφορο και η Ντίνα τον ελεγε πολιτικά ανηθικο ! Φαινεται οτι στο ΣΥΡΙΖΑ εχεται μνημη χρυσοψαρου ! Αποχή ρε, λευκο και ακυρο οπως το κανει το ΚΚΕ τι δουλεια εχει ο Συριζα με τους υβριστες του. Τότε γιατί διαγραψατε τη Δημητρακοπουλου ρε Μακαρη γιατι πηγε στον Τατουλη ενα μήνα γρηγορότερα απο εσας. Ντροπη ρε ντροπη και για την αριστερα !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Μακαρη. Σωστός όπως πάντα. Τεράστιο όχι στον υποψήφιο τής ΝΔ τού Σαμαρά.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...