Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου: "Η πολιτική για εμένα δεν είναι επάγγελμα και δεν χρειαζόμαστε επαγγελματίες πολιτικούς"

Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου: "Η πολιτική για εμένα δεν είναι επάγγελμα και δεν χρειαζόμαστε επαγγελματίες πολιτικούς"
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αρκαδία, με τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουτσούλη «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής», Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, μιλά στο Καλημέρα Αρκαδία και απαντά σε ερωτήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
 
Κύριε Παπαγεωργίου, πολλοί θα περίμεναν ότι θα ασχοληθείτε με τις δημοτικές εκλογές. Πάρα ταύτα, εσείς αποφασίσατε να είσαστε υποψήφιος στην περιφέρεια. Ως καταλήξατε σε αυτή την απόφαση;
 
Η αγάπη μου για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω αποτελεί την κινητήρια δύναμη για ν ασχοληθώ με τα κοινά και τις περιφερειακές εκλογές.
Η προσωπικότητα του Δημήτρη Κουτσούλη και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας ήταν ο καταλύτης για την υποψηφιότητα μου.
 
Ποιο θεωρείτε ότι είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που θα διαχειριστεί η επόμενη περιφερειακή αρχή;
 
Η περιφέρεια μας βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμα σταυροδρόμια και θα πρέπει παρθούν αποφάσεις τέτοιες που θα εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον. Το πιο σημαντικό πρόβλημα τόσο του Νομού μας όσο και όλης της Περιφέρειας είναι η φυγή των νέων ανθρώπων προς τα μεγάλα αστικά κέντρα.  Οπότε θα πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες που θα κάνουν τους νέους ανθρώπους να μείνουν και να δημιουργήσουν στο τόπο μας.
 
Πως συνδυάζεται ένα απαιτητικό επάγγελμα σαν το δικό σας με τα κοινά και την αυτοδιοίκηση; Πόσο εύκολο είναι;
 
Όλα τα επαγγέλματα είναι δύσκολα και απαιτητικά, αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελεί πρόφαση για να μην ασχολούμαστε με τον τόπο μας.Η πολιτική για εμένα δεν είναι επάγγελμα και δεν χρειαζόμαστε επαγγελματίες πολιτικούς. Η τοπική αυτοδιοίκηση ( α’ και β’ βαθμού) αποτελεί την πιο άμεση δημοκρατική αντιπροσώπευση που υπάρχει στο πολικό μας σύστημα.
 
Σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις βλέπουμε αποχή των νέων. Αυτό σας προβληματίζει;
 
Η κρίση στους θεσμούς επιφέρει και την αποχή των πολιτών προς την πολιτική. Ως νέα πρόσωπα που ασχολούμαστε με τα κοινά θα πρέπει να σταματήσουμε τις λάθος πρακτικές του χθες και να φέρουμε ένα νέο "Παράδειγμα" για την ενασχόληση με την πολιτική. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φέρουμε πάλι τους πολίτες και πολύ περισσότερο τους νέους πάλι κοντά στην πολιτική.
 
Να κλίσουμε με το δικό σας μήνυμα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Αρκαδία μας αξίζει περισσότερα και χρειάζεται μια άλλη πορεία για το μέλλον. Ο Δημήτρης Κουτσούλης και το πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει εμπεριέχει τους άξονες και τον σχεδιασμό για το πως θα κάνουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου μια περιφέρεια πρότυπο με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ψήφος στον Παπαγεωργίου είναι ψήφος έξω από μηχανισμούς που παλεύουν να κρατηθούν με το όποιο κόστος στην πολιτική σκηνή του νομού. Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ έχει πολιτικό λόγο, ακέραιο χαρακτήρα και ένσημα…
    Είναι η ελπίδα για ποιοτική αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...