Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Τυρός στέλνει το μήνυμα της νέας πορείας στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας - Δουζένη, Κόκκορη και Λάτση παρουσίασε ο Δολιανίτης!

Ο Τυρός στέλνει το μήνυμα της νέας πορείας στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας - Δουζένη, Κόκκορη και Λάτση παρουσίασε ο Δολιανίτης!

H ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη Νότια Κυνουρία επενδύει στο μέλλον, εμπιστεύεται τη νέα γενιά και αξιοποιεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο το πλούσιο έμψυχο υλικό που διαθέτει ο τόπος.

Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Μανώλη Δολιανίτη κάνει πράξη την ανανέωση των στελεχών και δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να μείνουν, να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.

Χαρακτηριστικό και ελπιδοφόρο είναι το παράδειγμα του πανέμορφου Τυρού.

Εκεί η νεολαία έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει πορεία και να πάρει την τύχη του τόπου στα χέρια της. Η έντονη παρουσία νέων στελεχών δίνει μια νέα δυναμική στην ανεξάρτητη παράταξη του Μανώλη Δολιανίτη και δυναμώνει την ελπίδα της αλλαγής στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μανώλης Δολιανίτης με ιδιαίτερη τιμή και χαρά παρουσιάζει σήμερα άλλους τρεις υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για τη Νότια Κυνουρία. Τον πρώην Πρόεδρο του Απόλλωνα Τυρού Σταμάτη Λάτση, τον πολιτικό μηχανικό Ηλία Κόκκορη του Ιωσήφ  και τον τεχνολόγο τροφίμων Γιάννη Δουζένη ο οποίος θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο του Τυρού.

"Μία τριάδα νέων και δραστήριων στελεχών που ανατρέπουν τα δεδομένα στον Τυρό και αποτελούν τη βάση για τη μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας" δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μανώλης Δολιανίτης παρουσιάζοντας του τρεις νέους υποψηφίους και πρόσθεσε: "Καλωσορίζω τους τρεις νέους συνεργάτες μου στην ανεξάρτητη Δημοτική παράταξή της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ. Πρόκειται για νέα και δραστήρια άτομα τα οποίοι έχουν αποδείξει έμπρακτα πόσο αγαπάνε τον τόπο τους. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και μαζί  στέλνω το μήνυμα της νίκης σε όλο το Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες που με κάθε τρόπο στηρίζουν την προσπάθειά μας και δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι για μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ στο Δήμο μας"

ΔΟΥΖΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σπυρίδων

Γεννήθηκα το 1979 στην Αθήνα.

Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Λεωνιδίου και σπούδασα στα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στην σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής.

Είμαι κάτοχος πτυχίου Αγγλικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Εργάζομαι από το 2006 σε εργοστάσιο παραγωγής & εμπορίας γαλακτοκομικών προϊόντων ως Υπεύθυνος Παραγωγής & Διασφάλισης Ποιότητας το οποίο εδρεύει στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Είμαι άγαμος.

-----------------------------------------

ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ιωσήφ

 

Γεννήθηκα  το 1994 στην Αθήνα.
Είμαι απόφοιτος του  Γενικού Λυκείου Άστρους και διπλωματούχος πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ (Αγγλία).

Αποφάσισα να ακολουθήσω τον επαγγελματικό κλάδο του πατέρα μου Κόκκορη Ιωσήφ.
Γνωρίζω καλά Αγγλικά και Γερμανικά.
Δραστηριοποιούμαι από το 2015 στον κλάδο των σπουδών μου, ενώ από το 2021 μένω μόνιμα και εργάζομαι στον Τυρό, διατηρώντας τεχνικό γραφείο.
Ως νέος άνθρωπος θέλω να προσφέρω στον τόπο μου τα μέγιστα και μαζί να πάμε τον δήμο μας εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Μαζί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη Νότια Κυνουρία”με επικεφαλής τον Μανώλη Δολιανίτη, αποτελεί την εγγυήτρια δύναμη ώστε να πάμε δυναμικά στο επόμενο βήμα την περιοχή μας. Έχοντας ως βασικό γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και στην ηθική.
Καλή επιτυχία σε όλου.

ς--------------------------------------------------------

Σταμάτης Λάτσης

Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα. Τελείωσα το Πολυκλαδικό Λύκειο Πειραιά και φοίτησα στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Ηλεκτρολόγων.

Γνωρίζω πολύ καλά Αγγλικά και χειρισμό Ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στον Τυρό ανοίγοντας ένα κατάστημα εμπορίας και service ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ τώρα εργάζομαι σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στο τμήμα ΙΤ.
Διετέλεσα πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού  με μοναδικό κίνητρο την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.
Δηλώνω παρών σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα γιατί θεωρώ ότι ως Τυρός και Νότια Κυνουρία γενικότερα, αξίζουμε παραπάνω. Η συμμετοχή μου έχει στόχο να ενώσει δυνάμεις, να συνθέσει απόψεις, προς ένα Δήμο Νότιας Κυνουρίας εξωστρεφή με στόχο την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη και τη δημιουργία.
Στο πρόσωπο του Μανώλη Δολιανίτη πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για τον  Δήμο μας να χαράξει μια Νέα και δημιουργική Πορεία αφήνοντας πίσω  αυτά που μας χωρίζουν.
Σε αυτή την εκλογική μάχη δεν περισσεύει κανείς, καθώς μας ενώνουν οι αγωνίες και τα προβλήματα του τόπου μας.
Εύχομαι ολόψυχα καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου .

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...