Menu
RSS
Δευτέρα, 28/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η γιορτή για την "28η Οκτωβρίου" στο Νηπιαγωγείο της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας

Η γιορτή για την "28η Οκτωβρίου" στο Νηπιαγωγείο της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκε η σχολική εορτή της τα 28ης Οκτωβρίου 1940 , από τα φιλοξενούμενα παιδιά του Νηπιαγωγείου της ΙΜΜ&Κ « Η Ζωοδόχος Πηγή» που τίμησαν αυτή την ιστορική επέτειο.
Τα φιλοξενούμενα παιδιά των εκπαιδευτικών δομών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας κ Κυνουρίας, μας βοήθησαν, το μυαλό και η καρδιά μας να γυρίσουν σε στιγμές ιστορικής μνήμης, όπως αυτή η επέτειος του “ΟΧΙ”, που γιορτάζουμε σήμερα, με σεβασμό, ευγνωμοσύνη και περηφάνεια.
Η Ιστορία και η εμπειρία μας δείχνουν ότι τα μεγάλα “ΟΧΙ” ανοίγουν διαδρομές προόδου. Με τη σθεναρή αντίστασή τους στις δυνάμεις του Άξονα, οι πρόγονοί μας, ενέπνευσαν και τους υπόλοιπους λαούς . Να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ. Να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ την ελευθερία που προσπαθούσαν να τους στερήσουν! Μήνυμα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ και Πανανθρώπινο!!Μήνυμα της Ελληνικής Ψυχής!!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των Εκπαιδευτικών δομών της ΙΜΜ&Κ «Η Ζωοδόχος Πηγή» κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης & Μέλος Δ.Ε. Παιδικού Σταθμού & Νηπιαγωγείου κ. Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου, και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων κ. Κων/να Τσιώση.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...