Menu
RSS
Τετάρτη, 16/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ για την αναφορά περί αλλοδαπών που ψήφισαν στην Αρκαδία: "Η Επιτροπή Δεοντολογίας θα χειριστεί την υπόθεση. Άστοχη συντακτικά τοποθέτηση"

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ για την αναφορά περί αλλοδαπών που ψήφισαν στην Αρκαδία: "Η Επιτροπή Δεοντολογίας θα χειριστεί την υπόθεση. Άστοχη συντακτικά τοποθέτηση"

Για την επώνυμη αναφορά μέλους του ΠΑΣΟΚ ότι ψήφισαν αλλοδαποί μόνο με τον ΑΜΚΑ τους στην Αρκαδία, ρωτήθηκε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Παναγιώτης Αποστολόπουλος, στη δημοτική ραδιοφωνία.

Θυμίζουμε ότι το μέλος του ΠΑΣΟΚ από τη Γορτυνία Γιάννης Γκουσιάκης προχώρησε σε μία ανάρτηση σχετικά με τις εκλογές του κόμματος στην Αρκαδία. Ο κ. Γκουσιάκης έγραψε στο προφίλ του στα social media: "Πρωτιά Ανδρουλάκη στην Αρκαδία, πήγαν τους Αλβανούς κ ψήφισαν, Μόνο με το ΑΜΚΑ........!

Μπορείτε να διαβάσετε τη λίστα!".

Ο κ. Αποστολόπουλος είπε ότι όσοι ψήφισαν, το έκαναν βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών και δεν υπήρξε κάποια παρατυπία και εξήγησε την άποψή του για την επιλογή του κόμματος να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές αλλοδαποί με νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα.

Επίσης, είπε ότι δεν έχει καταλάβει το περιεχόμενο της ένστασης και ότι ήταν μια άστοχη συντατικά τοποθέτηση.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι η ΕΔΕΚΑΠ, Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ θα καλέσει το μέλος του ΠΑΣΟΚ, χωρίς πάντως να θελήσει να σχολιάσει κάτι περαιτέρω.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Σεβασμός στα παλαιά ιστορικά στελέχη του κόμματος! Αυτό έλειπε να υποστούν και λογοκρισία!
    Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα κόμμα που στήριξε την ελευθερία του λόγου και των απόψεων. Ο κ . Γραμματέας πόσα χρόνια είναι μέλος του κόμματος; Ο κ. Γκουσιάκης πιθανόν περισσότερα κι από την ηλικία του!
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Από οργάνωση μηδέν.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...