Menu
RSS
Τετάρτη, 09/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Παπαζαχαρίας για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: "Σταματήστε τον σκυλοκαυγά"

Παπαζαχαρίας για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: "Σταματήστε τον σκυλοκαυγά"
ΕΠΕΊΓΟΥΣΑ ΈΚΚΛΗΣΗ!
Πριν από λίγα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αποτελέσει το αποκούμπι της ελπίδας κάθε Ελληνίδας και Έλληνα προκειμένου να τους γλυτώσει από τη καταστροφή που τους είχαν οδηγήσει τα δύο μεγάλα τότε κόμματα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ!
Πράγματι αυτό επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό, ανεξάρτητα από τα όποια λάθη που έκανε, και αυτό είναι φυσικό από έναν οργανισμό που βρίσκεται σε κίνηση και μάλιστα όταν είχε να ξεπεράσει ανυπέρβλητα οικονομικά εμπόδια κατά κοινή ομολογία για τον καιρό εκείνο!
Δυστυχώς τώρα εκείνο το κόμμα που δίδασκε τότε πολιτικό ήθος, ακεραιότητα χαρακτήρων, δημοκρατία και πολιτικό πολιτισμό, έχει περιέλθει σε μία εσωκομματική καταστροφική περιδίνηση που δεν θυμίζει απολύτως τίποτα από το πρόσφατο παρελθόν του!
Επί τέλους συντρόφισσες και σύντροφοι σεβαστείτε εκείνο το ιστορικό παρελθόν μας και σταματήστε τον σκυλοκαυγά που θυμίζει τα γεγονότα της Τασκένδης μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου!
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου και υπομονή, μακρυά από εντάσεις και ύβρεις, μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αφού ο λόγος με τη προσφυγή στη βάση και ως εκ τούτου με τη ψήφο μας θα δοθεί σε όλες και όλους μας!

Τάσος Παπαζαχαρίας

πρώην γραμματέας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...