Menu
RSS
Παρασκευή, 13/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαζαχαρίας: "Για να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, χρειάζεται συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ. Το φάρμακο της γιατρειάς για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ο Τσίπρας"!

Παπαζαχαρίας: "Για να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, χρειάζεται συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ. Το φάρμακο της γιατρειάς για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ο Τσίπρας"!

Με αφορμή τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τάσος Παπαζαχαρίας, πρώην Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας, πήρε θέση και αναφέρει ... "Όλες και όλοι μας ξέρουμε ότι για να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρειάζεται μία ισχυρή κεντροαριστερή προοδευτική συμμαχία δηλαδή η ενότητα των δύο μεγαλύτερων κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και βέβαια και όποιο άλλο μικρότερο κόμμα το επιθυμεί!

Αυτό όμως πρέπει να γίνει με συγκεκριμένα βήματα με βάση τη πολιτική παράδοση της χώρας μας και βέβαια τις διαδικασίες που όλες και όλοι μας γνωρίζουμε!
Αυτό όμως που συμβαίνει εντός του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει καμία σχέση με τις ενδεδειγμένες διαδικασίες αλλά έχει ως συνέπεια μόνο την απογοήτευση του δημοκρατικού κόσμου και την αποστροφή του από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας!
Το φάρμακο της γιατρειάς αυτής της νοσηρής κατάστασης μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και της ομαλής μετάβασης στο νέο δημοκρατικό προοδευτικό κόμμα η παράταξη, το έχει στα χέρια του ο Τσίπρας που πρέπει να μιλήσει για τα μελλοντικά του σχέδια και να μην αφήνει τους συντρόφους του να σέρνονται σ αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση που δίνει ανάσες ζωής στη κυβέρνηση Μητσοτάκη!"

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Γείρε και από το άλλο πλευρό Τασούλη θρασύτατε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @15:16 Κόπανο σε φώναζε ο μπογιατζής; Κάτι θα ήξερε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    11.36 Εσένα ο "μπούλης" σε περιποιείται καλά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίλησε και ο Μπουλης

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάσο ξέρεις από βέσπα? Μωρέ ξέρεις από βέσπα? Στου κουφού την πόρτα.. άσε.. πάρε την πόρτα και φύγε. Γιατί το σαπούνι σου και αν πλένεις τον αράπη σου χαλάς.. κοιτάτε μωρέ να κάνετε σοβαρή αντιπολίτευση με στοιχεία τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο και να κατεβάσετε τον κόσμο σε κινητοποιήσεις στους δρόμους και τις πλατείες και αφήστε τα βαφτίσια και τα συνεταιριλίκια. Όπως και να το κάνουμε δεν ξανανατέλλει ο Ήλιος. Κοιτάτε τι θα κάνετε εσείς για να φύγει η σαπίλα που κυβερνά τη Χώρα μας. Dum spiro spero και να βάλει ο Θεός το χέρι του.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μυαλό σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @13:19 Κάνε αέρα εσύ στα κάκαλα του Άδωνι και του Μητσοτάκη να τα κρατάς δροσερά κι άσε τους άλλους

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός γραμμής Τάσο;
    Πάει. Θα κλείσει σύντομα το μαγαζί!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    9:47, 9:49 Είσαι που είσαι κομπλεξικός, είσαι και ντιπ αγράμματος. Και έχεις και το θράσος να γράφεις σχόλια τρομάρα σου. Έχε υπόψη σου ότι οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν μόνο με χούντες, αλλά τις ρίχνει και ο ίδιος ο λαός, όταν έχει φτάσει στα όρια της υπομονής του, του έχουν κάνει το βίο αβίωτο και δεν έχει λεφτά να βγάλει το μήνα. Οπότε μην επαναπαύεσαι γιατί έρχεται μεγάλη σφαλιάρα που θα τρίξει. Και πού είσαι; Φρόντισε την επόμενη φορά που θα γράψεις σχόλια να μην το κάνεις ανά δύο λεπτά, γιατί καρφώνεσαι βρε τούβλο. Κι αν είναι δυνατόν και μπορείς, γράφε κανονικά όχι με κεφαλαία γιατί στραβωνόμαστε να διαβάσουμε τις αρλούμπες σου. Καταλαβαίνω ότι δεν σκαμπάζεις και πολλά από τονισμό κλπ., τουλάχιστον όμως προσπάθησε να γράφεις σαν άνθρωπος και όχι σαν πίθηκος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΡΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΥΤΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάσο τώρα θυμήθηκατε το ΠΑΣΟΚ μέχρι χθες το βριζατε χυδαία.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...