Ενθουσιώδες κλίμα στο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ! (εικόνες - βίντεο)

Ενθουσιώδες κλίμα στο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ! (εικόνες - βίντεο)
Θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης έτυχε και φέτος το Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης, γεγονός που θεμελιώνει τις βάσεις, για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από τη μαζική προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες κλίμα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που συνεχίστηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να ενωθούν πνευματικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δυνάμεις!
Ως εκ τούτου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, που μας χάρισαν μία ονειρεμένη βραδιά και κυρίως όλον τον κόσμο που κατέκλυσε το εξωκλήσι του Αγίου Ευθυμίου δημιουργώντας αυτή τη μαγική ατμόσφαιρα!
Ιδιαίτερη αναφορά και θερμά ευχαριστήρια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον Δήμο Τρίπολης για την υποστήριξη της εκδήλωσης.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του 8ου Προσκοπικού Μουσικού Φεστιβάλ Τρίπολης, οι οποίοι και φέτος μας βοήθησαν ώστε να μπορέσουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη διοργάνωση. Η βοήθειά τους είναι καταλυτική καθώς δείχνουν εμπράκτως ότι η πόλη της Τρίπολης στηρίζει δυναμικά ένα τέτοιο εγχείρημα.
Είναι μια ευκαιρία που πρέπει σαν Τριπολιτσιώτες να την εκμεταλλευτούμε μελλοντικά καθώς οι Πρόσκοποι Τρίπολης έχουν δημιουργήσει το υπόβαθρο να γίνει κάτι μεγάλο και πολυδιάστατο, με επιπλέον μέρες και δραστηριότητες, που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο από άλλες πόλεις.
Το 8ο πέρασε και... Φύγαμε για το 9ο!!!
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
Εις το επανιδείν...
Εκ μέρους του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης,
Ο Αρχηγός Συστήματος
Γιάννης Παπαγεωργάκης

 

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ

 

Tags:

Προσκοπικό μουσικό φεστιβάλ Τρίπολης, Ρένα Μόρφη,

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή