Menu
RSS
Παρασκευή, 04/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Τζιούμης σε Σμυρνιώτη: «Για το ταξίδι στην Κίνα, ο Δήμος δεν πλήρωσε ούτε ένα €. Ακόμα έρχονται τουριστικά γραφεία και ζητούν λεφτά για το ταξίδι σας στην Αγ. Πετρούπολη»

Τζιούμης σε Σμυρνιώτη: «Για το ταξίδι στην Κίνα, ο Δήμος δεν πλήρωσε ούτε ένα €. Ακόμα έρχονται τουριστικά γραφεία και ζητούν λεφτά για το ταξίδι σας στην Αγ. Πετρούπολη»

Απαντήσεις για το ταξίδι στην Κίνα έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης στο δημοτικό συμβούλιο.

Αρχικά, είπε ότι μάλλον ξέχασε να ρωτήσει ο κ. Σμυρνιώτης και προσέθεσε ότι «υπάρχει απόφαση της 6ης Οκτωβρίου 2021 με την οποία αποφασίστηκε η έγκριση σύναψης μνημονίου με τον Δήμο της Κίνας. Η απόφαση καταλήγει ότι ο Δήμαρχος εξουσιοδοτείται να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα. Πρόσφατα έγινε αυτό το ταξίδι στην Κίνα.

Ενημερώνω ότι αυτό το ταξίδι στην Κίνα, κατόπιν εντολής του δημοτικού συμβουλίου, έγινε χωρίς ο Δήμος Τρίπολης να πληρώσει ούτε ένα ευρώ.

Θα θυμίσω στον κ. Σμυρνιώτη το ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη. Υπήρχε μια έκθεση του κ. Φλώρου, όπου το δημοτικό συμβούλιο με πλειοψηφία (εγώ είχα ψηφίσει ναι) που έλεγε ότι ο δήμος θα πληρώσει 46.000 ευρώ για τη συμμετοχή του καλλιτέχνη. Να το δεχτώ. Καλά έκανε ο Δήμος. Όμως τότε μετέβησαν άλλοι 8 δημοτικοί σύμβουλοι που πλήρωσε ο δήμος περίπου 8.000 ευρώ, συν τρεις υπάλληλοι (5.000 ευρώ). Και πήγαν και αρκετοί άνθρωποι, σύζυγοι δημοτικών συμβούλων που δεν φαίνεται να έχει πληρώσει ο Δήμος για αυτούς.

Ο Δήμος Τρίπολης πλήρωσε άλλες 15.000 ευρώ περίπου, εκτός από τα χρήματα για την έκθεση του καλλιτέχνη.

Τώρα, για την Κίνα δεν πληρώσαμε τίποτα και πρέπει εμείς να απαντήσουμε στον κ Σμυρνιώτη.

Αυτή είναι η διαφορά μας, κύριε Σμυρνιώτη.

Όταν κάνετε ερωτήματα, να μην ξεχνάτε, δεν θα εμφανιστείτε στους πολίτες από παρθενογένεση.

Δεν μπορείτε να πετάτε φωτοβολίδες.

Έρχονται τουριστικά γραφεία και ζητούν λεφτά από τότε.»

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε: «Αφήνετε υπονοούμενα. Θα τα βρούμε και στα δικαστήρια τα υπόλοιπα. Για την Κίνα, η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν αναφέρει τίποτα για ταξίδι με ή χωρίς έξοδα. Τουλάχιστον να ενημερώνετε την Πρόεδρο.»

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 07:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυριε Σμυρνιωτη γιατι ντε και καλα ο τζιουμηες οτι σωστο κανει ολο των κατιγορειτε πειτε ενα μπραβο σαν δημαρχο που ομορφηνε την πολη που κανει εργα που δεινει σημασια επιτελους στα χωρια που εσεις δεν δυνατε οι μαναδικη δημαρχοι που αγαπουσαν τι πολη και τα χωρια ηταν κοτσιανης , Σωτηρόπουλος,Παυλης και τωρα ο Τζιουμης και του αξιζει να ξανα βγει γιατι το αγαπα εσεις τι ειχατε κανει μας λετε ελεος ποια .
    Τζιουμη ειμαστε διπλα σου μην το βαζεις κατω .

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...