Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΝΔ | Σε εκλόγιμη θέση η Ιωάννα Λυτρίβη από την Αρκαδία - "Είναι σπουδαία η πρόκληση και η ευθύνη"

Ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΝΔ | Σε εκλόγιμη θέση η Ιωάννα Λυτρίβη από την Αρκαδία - "Είναι σπουδαία η πρόκληση και η ευθύνη"

Τους 15 υποψηφίους του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Στην τέταρτη εκλόγιμη θέση, βρίσκεται η Ιωάννα Λυτρίβη, η οποία είναι η τρίτη γυναίκα που συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς εκλογές του 2023.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Ιωάννα Λυτρίβη, λέγοντας .. «Είναι ένας καταρτισμένος και καταξιωμένος επιστήμονας, έκανε σπουδαία δουλειά στον ΕΟΠΠΕΠ, έχει δώσει το είναι της. Ένας τομέας τόσο κρίσιμος την επόμενη τετραετία.»

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Λυτρίβη, είπε: «Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή και την εμπιστοσύνη σας. Είναι σπουδαία η πρόκληση και η ευθύνη. Η πολιτική είναι για μένα μια καθημερινή και απαιτητική άσκηση για τη βελτίωση της ζωής των άλλων. Έχω σπουδάσει σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο πολίτικές επιστήμες, ύστερα από τη μεγάλη μου αγάπη, τη Γλωσσολογία.

Είχα την μεγάλη ευκαιρία να δω αυτές τις πολιτικές στην πράξη. Στις δομές δια βίου μάθησης, στον ΕΟΠΠΕΠ και στα ευρωπαϊκά όργανα.

Διαπίστωσα πόσο πολύ απέχει η θεωρία από την πράξη.

Οι νέοι δυσκολεύονται πολύ ύστερα από αλλεπάλληλες κρίσεις και αισθάνονται το έλλειμα της εκπροσώπησης οι νέοι μας. Μία προοπτική που συναρτάται με το παραγωγικό μοντέλο της χώρας μας.

Σας ευχαριστώ για την θεωρία της συμπόρευσης στα δύσκολα, διότι τα δύσκολα είναι για εμάς.»

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ιωάννα Λυτρίβη γεννήθηκε και έζησε στην Τρίπολη έως 6 ετών.
Στη συνέχεια, πήγε στην Αθήνα, όπου μετά το τέλος της βασικής εκπαίδευσης, σπούδασε στη Φιλοσοφική Αθηνών και στη συνέχεια Πολιτικές Επιστήμες στην Κρήτη. Επιπλέον, μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.
Εχει υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις, τόσο στο Υπουργείο Τύπου, όσο και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Διτέλεσε Πρόεδρος στον ΕΟΠΠΕΠ.
Η καταγωγή της είναι από το Κορακοβούνι της Κυνουρίας. Ο πατέρας της, Δημήτρης Λυτρίβης, Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αεροπορίας.

Το 2019 ήταν υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑΤΟΥΛΗΣ - ΤΑΤΟΥΛΗ ........ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήνυμα σε Τατουλη - Βλάση η επιλογή Λυτριβη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά, τώρα αν συγκρίνουμε ψηφοδέλτια επικρατείας, τού ΣΥΡΙΖΑ είναι "δύναμη". Μακράν καταξιωμένα άτομα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρίμα......

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...