Menu
RSS
Δευτέρα, 14/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Αρχείο Προσκόπων Αρκαδίας

Αρχείο Προσκόπων Αρκαδίας



Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, επικοινωνούμε σε όλους τους Αρκάδες την προσπάθεια αυτή!
Ένας τόπος με μεγάλη Προσκοπική ιστορία, ένας τόπος που εμπνέεται από το αστείρευτο Προσκοπικό παρελθόν, δημιουργώντας το δυναμικό παρόν και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον!
Σας καλούμε όλους όσους φορέσατε κάποτε το Προσκοπικό Μαντήλι στην Αρκαδία ή έχετε στην κατοχή σας Προσκοπικά κειμήλια του παρελθόντος να γίνετε κομμάτι της παρέας μας, της παρέας του Αρχείου Προσκόπων Αρκαδίας και να γίνετε δωρητές.
Στόχος και σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να συλλέξουμε όσα περισσότερα κειμήλια μπορούμε και να ιδρύσουμε το συγκεκριμένο Εκθεσιακό Χώρο, ο οποίος θα εγκαινιαστεί το 2024, έτος γενέθλιο για τους Προσκόπους της Τρίπολης, κατά το οποίο θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 110 χρόνια ζωής του Τριπολιτσιώτικου Προσκοπισμού.
Ο Εκθεσιακός Χώρος του Αρχείου Προσκόπων Αρκαδίας, επιδιώκουμε να λειτουργεί στην πόλη της Τρίπολης και να είναι ανοιχτός και αφιλοκερδώς επισκέψιμος, για όλες τις ηλικίες.
Καλούμε λοιπόν όλες και όλους που θα θελήσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή, να γίνουν αρωγοί και υποστηρικτές του οράματός μας και συμμέτοχοι στην Προσκοπική ιστορία του τόπου μας.

"Ελάτε να καταγράψουμε την ιστορία και να γράψουμε ιστορία..."

Στοιχεία επικοινωνίας

email - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
fb - Αρχείο Προσκόπων Αρκαδίας

Γιάννης Παπαγεωργάκης

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...