Menu
RSS
Πέμπτη, 12/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΠΣΑ | Κληρώσεις και βράβευση ποδοσφαιριστών!

ΕΠΣΑ | Κληρώσεις και βράβευση ποδοσφαιριστών!

Η «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ» προχωρά στη διοργάνωση-πραγματοποίηση εκδήλωσης για την βράβευση ποδοσφαιριστών για τις αθλητικές επιδόσεις τους, των ποδοσφαιριστών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς επίσης θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου που διοργανώνει η 'Ενωση.

Η «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ» με την ανωτέρω εκδήλωση επιθυμεί να επιβραβεύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για τις αθλητικές επιδόσεις τους, των ποδοσφαιριστών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς επίσης να πραγματοποιήσει τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου που διοργανώνει η Ένωση.

Ο Δήμος Τρίπολης αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στην ανωτέρω εκδήλωση, θεωρώντας αυτή σημαντική για την επιβράβευση της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών, την ενθάρρυνση των νέων για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό και την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος. Ο Δήμος Τρίπολης Θα συμμετέχει στην διοργάνωση-πραγματοποίηση της εκδήλωσης που Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "AKROTHEA suites & lοunge" στη Σκοπή Αρκαδίας, την Δευτέρα 02-9-24 σε συνεργασία με την «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ».

Tags:

ΕΠΣΑ,

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...