Menu
RSS
Πέμπτη, 12/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγγραφές στο ΕΠΑΛ Γορτυνίας στη Στεμνίτσα

Εγγραφές στο ΕΠΑΛ Γορτυνίας στη Στεμνίτσα

 

Αν σε ενδιαφέρει το Χειροποίητο Κόσμημα, τότε το ΕΠΑ.Λ. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ στη Στεμνίτσα Αρκαδίας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού στον τομέα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ με βασική ειδικότητα την «ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑ» είναι η επιλογή σου. Δυνατότητα εγγραφής έχουν οι απόφοιτοι Γυμνασίου και οι απόφοιτοι κάθε τύπου Λυκείου, χωρίς ηλικιακό όριο. Η μεταφορά των μαθητών επιδοτείται. Ο κάθε μαθητής/-τρια θα αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια φοίτησης, ώστε να είναι σε θέση να δημιουργεί πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα. Μέσα από το Πρόγραμμα Σπουδών οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τις τεχνικές εφαρμογές αργυροχρυσοχοΐας και κοσμήματος, διακοσμητικές τεχνικές σε συνδυασμό με ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο με στόχο να δημιουργήσουν πρωτότυπες σειρές κοσμημάτων σε εξειδικευμένο επίπεδο και παράλληλα θα αποκτήσουν απολυτήριο, όσοι δεν έχουν. Οι κατέχοντες απολυτήριο Λυκείου εγγράφονται στη Β΄ Λυκείου και παρακολουθούν μόνο τα μαθήματα του τομέα. Με την ολοκλήρωση των σπουδών οι μαθητές/τριες αποκτούν Πτυχίο ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ και άμεσα εργασιακά δικαιώματα. Η Σχολή διαθέτει εξοπλισμένα εργαστήρια κοσμήματος για όλες τις τεχνικές χρυσοχοΐας.

Για το σχολικό έτος 2024-2025  οι εγγραφές γίνονται στο https://e-eggrafes.minedu.gov.gr στις αρχές Σεπτεμβρίου πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Πληροφορίες για τις εγγραφές

ΕΠΑ.Λ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:2791180008, 279508122

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...