Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Εκδηλώσεις Αυγούστου στη Δημοτική Ενότητα Λαγκαδίων

Γορτυνία | Εκδηλώσεις Αυγούστου στη Δημοτική Ενότητα Λαγκαδίων
Εκδηλώσεις Αυγούστου στη Δημοτική Ενότητα Λαγκαδίων υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας αλλά και των συλλόγων .
13/8 Τρίτη και ώρα 19:30: Βιωματικό θεατρικό παιχνίδι " Μέλη η μέλισσα" υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας στην κεντρική πλατεία Λαγκαδίων .
13/8 Τρίτη : Η παρέα του Τραγου καταφθάνει καλοκαιριάτικα στο ARCA DEORUM PARTY VOL.III, από το Σύλλογο Νέων Λαγκαδίων "ΔΡΑΣΙΣ" στην Παναγιά του Γούναρη , ώρα 21:00, είσοδος ελεύθερη .
14/8 Τετάρτη και ώρα 20:30: Θέατρο Σκιών στο συνοικισμό Τουθόα από το Δήμο Γορτυνίας .
17/8 Σάββατο και ώρα 21:30: 57η Γιορτή των Γερόντων στο Λευκοχώρι , από την Ένωση Λευκοχωριτών Αρκαδίας με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας .
18/8 Κυριακή και ώρα 18:00: " Περίπατος των ηρώων " ,αφιέρωμα στους Δεληγιανναίους από το Εργαστήριο Παραδοσιακού Ενδύματος Νίκης Κούρταλη Κούλη και τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Λαγκαδίων και του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων " Δράσις".
18/8 Κυριακή και ώρα 21:30: "Μ'ενα μ' αρέσει να γλεντώ " παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας με την Κατερίνα Κατσιγιάννη και το συγκρότημα της , στην κεντρική πλατεία Λαγκαδίων , υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας .
25/ 8 Κυριακή : KREKONIAN ΑΓΩΝ V: 5χλμ "το μονοπάτι των μαστόρων" και 15χλμ "Αγιοδουλειά" από το Σύνδεσμο των Εν Αττική Λαγκαδινών και την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου .
Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους τους Γορτύνιους και Γορτύνιες .
Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες αυτές τις μέρες και η συμμετοχή όλων των πατριωτών είναι σημαντική .
Πένυ Μπέτσα
Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Γορτυνίας , Δ.Ε Λαγκαδίων .

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...