Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανελλήνιοι αγώνες τένις  στην Τρίπολη

Πανελλήνιοι αγώνες τένις  στην Τρίπολη

Το μέλλον του Ελληνικού τένις «χτυπά» στην Τρίπολη από 23 έως 26 Ιουλίου 2024. Για πρώτη φορά η Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης επιλέγει την Τρίπολη για την διεξαγωγή πανελληνίων αγώνων τένις για ηλικίες έως και 16 ετών (κατηγορία Ε1). Συγκεκριμένα στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης ανατέθηκε η διοργάνωση των αγώνων για την κατηγορία έως 16 ετών και στον Αρκαδικό Σύλλογο Τρίπολης – Smash η κατηγορία για αγόρια έως 12 ετών.

Οι φίλοι και οπαδοί του τένις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικούς αγώνες τένις υψηλού επιπέδου από αθλητές που αποτελούν το μέλλον για την ελληνική αντισφαίριση.

Ο λόγος που η Τρίπολη επιλέγεται από την Ελληνική Ομοσπονδία να μπει στο ετήσιο καλεντάρι διεξαγωγής επίσημων αγώνων είναι οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις τένις τόσο του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης όσο και του Αρκαδικού Συλλόγου - Smash.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση περιφερειακών και πανελληνίων αγώνων τένις στην Τρίπολη συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του τουριστικού αθλητισμού της Αρκαδίας και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Tags:

ΣΑΤ,

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...