Menu
RSS
Τετάρτη, 09/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο ASTERAS AKTOR!

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο ASTERAS AKTOR!

Ο ASTERAS AKTOR με γκολ του Τζίμα στο 115' της παράτασης επικράτησε με 1-0 της Καβάλας εκτός έδρας για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Στη φάση των "16" της διοργάνωσης η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ζάκυνθο σε διπλό αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η πιο σημαντική στιγμή για τον ASTERAS AKTOR ήρθε στο 33', αλλά το πλασέ του Macheda αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της και δημιούργησε ευκαιρίες. Πιο σημαντική από όλες το χαμένο πέναλτι του Regis στο 64ο λεπτό, με τον Αστρά να αποκρούει. 

Ο ASTERAS AKTOR πίεσε για το γκολ της νίκης, αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας σε τρεις περιπτώσεις, στα σουτ του Καλτσά δύο φορές και του Alvarez απέκρουσε. Από την πλευρά του ο Τσιντώτας είχε σώσει την εστία του στο 70'. 

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με την ομάδα μας να δημιουργεί την πρώτη φάση στο δεύτερο λεπτό, αλλά το σουτ του Bartolo έφυγε άουτ. Στο 100' ο Goss έκανε το σουτ, ο Τριανταφυλλόπουλος μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά εκείνη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία και στο 102' στην κάθετη μπαλιά του Redzic με τον Τζίμα να πλασάρει και τον Αστρά για ακόμη μία φορά να αποκρούει, όπως έκανε και στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Macheda στο 105'. 

Στο 113' ο Καλτσάς έκανε την σέντρα και ο Macheda την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ τωβν γηπεδούχων μπλόκαρε την μπάλα. Τελικά το γκολ ήρθε στο 115' με τον Τζίμα να σουτάρει στην κίνηση μετά την σέντρα του Καλτσά και να σημειώνει το 0-1 στην Καβάλα.  

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ASTERAS AKTOR

Τσιντώτας, Garcia (88' Bille), Alvarez (98' Χουχούμης), Deli, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανδάρης (56' Goss), Mumo (98' Redzic), Καλτσάς, Regis (69' Τζίμας), Palacios (46' Bartolo), Macheda.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Την σύνθεση ποιος την έφτιαξε.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...