Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ΑΕΚ Τρίπολης μαζεύει καπάκια και χαρίζει Χαμόγελα μαζί με το Δημοτικό σχολείο Βυτίνας

Η ΑΕΚ Τρίπολης μαζεύει καπάκια και χαρίζει Χαμόγελα μαζί με το Δημοτικό σχολείο Βυτίνας

Η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο πρέπει να αποτελεί σε κάθε περίπτωση προτεραιότητα στη ζωή μας, χωρίς ωστόσο να επιβαρύνει το περιβάλλον και επομένως τη ζωή στον πλανήτη γενικά.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα ο όμιλος τένις για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωτοπορεί στην δράση συλλογής των πλαστικών πωμάτων. Πολύτιμος συμπαραστάτης σε αυτή του την προσπάθεια είναι το Δημοτικό σχολείο Βυτίνας. Ύστερα από συνεννόηση με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας κ. Νίκο Σταυρινό και υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κας. Οικονόμου τα παιδιά της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας κατάφεραν να μαζέψουν ένα αρκετά μεγάλο αριθμό καπακίων και να το προσφέρουν στον όμιλό μας με σκοπό να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη δράση.

Η κοινωνική προσφορά και η προστασία του περιβάλλοντος είναι αξίες και ιδανικά, τα οποία πρέπει να συμβαδίζουν και να εξισορροπούνται, δίχως να συγκρούονται.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και Αρβανίτη θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας για αυτή την εξαιρετική συνεργασία καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...