Menu
RSS
Κυριακή, 06/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης | Δυο πρώτες θέσεις για τον Ζωγραφάκη στην Φιλοθέη

Όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης | Δυο πρώτες θέσεις για τον Ζωγραφάκη στην Φιλοθέη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και Αρβανίτη θα ήθελαν να συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση δύο πρώτων θέσεων στο τουρνουά της Φιλοθέης.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά της Φιλοθέης συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις του συμμετέχοντας με απόλυτη επιτυχία σε δύο ταμπλό, τόσο στα μονά των ανδρών (40-44), όσο και σε αυτό τα μικτά διπλά με συμπαίκτρια την Μακρή. Στα μονά ο Ζωγραφάκης σε 64άρι ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και τον δεύτερο επικράτησε του Χατζή με 2-0 σετ. Ίδια κατάληξη με 2-0 σετ είχε και το επόμενο παιχνίδι με τον αθλητή Αλεξόπουλο. Στην οκτάδα αντιμετώπισε επιτυχημένα τον αθλητή Παπαδάκη με 60, 61 και στα ημιτελικά τον Αγαπίου με 62, 61. Στον μεγάλο τελικό ο Ζωγραφάκης κέρδισε και τον Μπάλιαν με 76, 63 κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Στα μικτά διπλά με συμπαίκτρια την Μακρή έπαιξαν σε 8άρι ταμπλό και κατέκτησαν την 1η θέση επικρατώντας των Μπότα και Κωστέα με 2-0 σετ (62, 62) και στον τελικό των Νικολόπουλο και Ψάλτη με 2-0 σετ (64, 60).

Πολλά συγχαρητήρια στον Ζωγραφάκη και στην Μακρή για αυτή τους την επιτυχία και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...