Στα "ραντάρ" του ΠΑΟΚ δύο παίχτες του Αστέρα;

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει και προχωράει τον σχεδιασμό του με φόντο τη νέα σεζόν και την επόμενη μέρα κι όπως έχετε διαβάσει μέσα από το PAOK24 τις τελευταίες ημέρες, έχει “τσεκάρει” ήδη κι αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος σε ελληνικές ομάδες και έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία.
Οι “ασπρόμαυροι” οφείλουν να έχουν την προσοχή τους στραμμένη και στην εγχώρια αγορά και στο πλαίσιο αυτό, έχουν τσεκάρει τις περιπτώσεις συγκεκριμένων παικτών.
Στη λίστα αυτή, βρίσκονται ο Γιώργος Λιάβας του Παναιτωλικού, ο Ζουγλής του Αστέρα Τρίπολης, ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης του Πανσερραϊκού και ο Αντώνης Τσιφτσής του Αστέρα.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έδειξαν θετικά στοιχεία φέτος κι είναι αυτοί που έχει σταμπάρει ο ΠΑΟΚ σε πρώτη φάση, με τους “ασπρόμαυρους” να τσεκάρουν αυτές τις περιπτώσεις και να ζυγίζουν όλα τα δεδομένα.
Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Διακοπή νερού στις οδούς Σπάρτης και Τεγέας
- Ναύπλιο | Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας (vd)
- Κεφαλογιάννης από την Τρίπολη: "Δίνουμε μάχη με τις πυρκαγιές με σχεδόν 2.500 πυροσβέστες, δασοκομάντος και εθελοντές στην Πελοπόννησο"!
- Βλάσης για την σύσκεψη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου: "Είναι εξαιρετικά σημαντικό από νωρίς να είμαστε προετοιμασμένοι και συντονισμένοι"
- Νταμπλ για τον Ερμή Μελιγους | Μετά το πρωτάθλημα, σήκωσε και το Κύπελλο Αρκαδίας! (vd)
1 σχόλιο
-
ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.