Menu
RSS
Σάββατο, 06/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Munafo για τα σενάρια ότι αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον Αστέρα | "Έχω ακόμη πολλά χρόνια μπροστά μου να παίξω ποδόσφαιρο"

Ο Munafo για τα σενάρια ότι αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον Αστέρα | "Έχω ακόμη πολλά χρόνια μπροστά μου να παίξω ποδόσφαιρο"
Δήλωση του Juan Munafo για δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του και τα σενάρια ότι θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής του Αστέρα.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
"Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει σημαντικές υποχρεώσεις και διεκδικεί τον μεγάλο της στόχο, που είναι η είσοδος στα play offs του πρωταθλήματος. Είμαστε όλοι μας αφοσιωμένοι στην ποδοσφαιρική μάχη που έχουμε να δώσουμε, δεν υπάρχει χώρος για άλλες σκέψεις. Σχετικά με το μέλλον μου, το μοναδικό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι έχω ακόμη πολλά χρόνια μπροστά μου να παίξω ποδόσφαιρο. Το μυαλό όλων μας είναι στον ΑΣΤΕΡΑ".

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι πολλά χρόνια έχεις ρε Juanάκο; Σαραντάρισες ρε μαύρε. Άσε να παίξει κανένας νεότερος. Εσύ ό,τι πρόσφερες πρόσφερες και σε ευχαριστούμε για τη συνέπειά σου τόσα χρόνια στην ομάδα. Αλλά το έλλον ανήκει στη νέα γενιά ρε hermano

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...