Τρίπολη | Φιλικό με το Λεωνίδιο για τον Παναρκαδικό

Με την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Λεωνιδίου θα αγωνιστεί το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναρκαδικού.
Ο φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο αρκαδικών ομάδων - που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα - θα διεξαχθεί στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Παναρκαδικού. Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα και θα είναι ένα σκληρό τεστ και για τους δύο προπονητές. Για τον Παναρκαδικό θα είναι το 2ο κατά σειρά παιχνίδι που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του Σπύρου Λαγού ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι το ο πρώτος φιλικός αγώνας διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο Λεωνίδιο με την τοπική ομάδα να κερδίζει με το ευρύ 4 - 1 και τον Παναρκαδικό να θέλει να πάρει φιλική ρεβάνς στον αγώνα του Σαββάτου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αρκαδικές ομάδες έχουν δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και οι Διοικήσεις τους επιδιώκουν αυτές οι σχέσεις να διατηρηθούν και να ενισχυθούν περαιτέρω.
Σχετικά Άρθρα
- Γήπεδο Δημητσάνας | Δόθηκε η ... 7η παράταση!
- Δημοπρατούνται νέα έργα ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό "Τρίπολης - Σπάρτης"
- Περιφέρεια Πελοποννήσου | Θα υποβάλλει πρόταση για να χρηματοδοτηθούν μελέτες εκτίμησης τρωτότητας και ανθεκτικότητας του ταμιευτήρα της Τάκας
- Αθλήτριες και αθλητές του Αστέρα Τρίπολης AKTOR στήριξαν την εθνική δράση κατά της παιδικής παχυσαρκίας! (εικόνες)
- Ιστορίες που συνδέσουν την Αρκαδία με τον Έβρο | Εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης!