Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η Δημητσάνα έγραψε ιστορία -Κυπελλούχος Αρκαδίας 2023!

Η Δημητσάνα έγραψε ιστορία -Κυπελλούχος Αρκαδίας 2023!

Σήμερα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», η ομάδα της Δημητσάνας έδωσε τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς συμμετέχοντας στον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας απέναντι στην ομάδα του Ερμή Μελιγούς. Το μεγάλο ντέρμπι ανέδειξε νικητή και Κυπελλούχο Αρκαδίας την Ομάδα της Δημητσάνας μετά από 39 χρόνια!

Ήταν ένας συναρπαστικός τελικός και το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο από την αρχή του αγώνα, αφού πολύ γρήγορα μπήκαν τα δύο πρώτα γκολ του αγώνα. Όλα τα παιδιά της Δημτησάνας έδειξαν μεγάλο πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Αγωνιστικά, η Δημητσάνα μπήκε δυναμικά και σημείωσε το πρώτο γκολ στο 13’ λεπτό με τον Μαχαιρίδη. Στη συνέχεια η ομάδα της Κυνουρίας ισοφάρισε στο 21’. Το 1-1 όμως κράτησε και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Στην αρχή η ομάδα της Δημητσάνας σημείωσε γκολ από τον Γιάννη Σεφερλή. Όμως σχεδόν 7 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Ερμής Μελιγούς ισοφάρισε σε 2-2. Το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι, όπου η Δημητσάνα βγήκε νικήτρια και πήρε το τρόπαια.

Τον τελικό του Κυπέλλου στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» παρακολούθησαν πολλοί Γορτύνιοι και φίλοι της Γορτυνίας, που με συνθήματα εμψύχωναν συνεχώς τους παίχτες. Παρόν και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, οι Βουλευτές Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Γιώργος Παπαηλιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Δημητσάνας, πολιτευτές του Νομού κ.α.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ομάδας, τον προπονητή αλλά και την διοίκηση για τη σπουδαία αυτή διάκριση! Έγραψαν ιστορία!

 

https://www.e-gortynia.gr/

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Περνει και λίγο αξία ο μεγαλοπαραγοντας της ΕΠΟ
    από την απονομή .που ζούμε ρεεεεεε

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...