Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαδόπουλος | «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!» λέει ο τερματοφύλακας του Αστέρα και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ!

Παπαδόπουλος | «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!» λέει ο τερματοφύλακας του Αστέρα και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ!
Οι συνθήκες που βιώνουν σε καθημερινή βάση οι νέοι της Ήλιδας και οι αθλητικές υποδομές του δήμου που θα πρέπει να εκμεταλλεύονται από αυτούς, καθώς και η αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών με την απώλεια τόσων αθώων ζωών, αποτέλεσαν ορισμένα μονάχα από τα ζητήματα που έθεσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στην καφετέρια «Avenue» στην Αμαλιάδα ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ Νίκος Παπαδόπουλος.

Ξεκινώντας, ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την αλληλεγγύη του και το θαυμασμό του στον Γαλλικό λαό για τη μάχη που δίνει απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της Γαλλικής κυβέρνησης. Ακολούθως επικεντρώθηκε περισσότερο σε ζητήματα αθλητικής φύσεως υποστηρίζοντας πως κάθε σωματείο θα πρέπει να στηρίζεται οικονομικά από το κράτος που θα καλύπτει τα λειτουργικά έξοδά του, ανέλυσε πως το σχολείο έχει υποβαθμίσει τη φυσική αγωγή, σχολίασε επικριτικά την κυβερνητική πολιτική που επιθυμεί τον κόσμο να είναι άβουλος, ενώ εκτιμά πως το επόμενο διάστημα και με την παρούσα οικονομική κατάσταση πολλά σωματεία θα χαθούν ή θα συγχωνευτούν.

«Η σημασία του αθλητισμού στην υγεία των πολιτών»

Ιδιαίτερο κεφάλαιο στο οποίο επικεντρώθηκε στη συνέχεια είναι η σημασία του αθλητισμού στην υγεία των πολιτών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην κινητοποίηση πολιτών για τις πρακτικές της δημοτικής αρχής όσον αφορά τα αθλητικά κέντρα της πόλης, αλλά και στην ανάγκη να απαλλαγούν τα σωματεία από την καταβολή χρημάτων για τη χρήση των υποδομών. «Απαιτούμε και διεκδικούμε υγειονομική βοήθεια, όση και όπου απαιτείται, από την πολιτεία, στους αθλητές, τους προπονητές και γενικά σε όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται και μετέχουν της αθλητικής δραστηριότητας. Ιατροφαρμακευτική κάλυψη στην προπόνηση και στους αγώνες ανεξαρτήτου κατηγορίας. Ιδιαίτερο βάρος να δοθεί στην υγεία των μαθητών – αθλητών με την καθιέρωση ανά έτος δωρεάν προληπτικών και εξειδικευμένων εξετάσεων για όλους τους μαθητές με ευθύνη του κράτους», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος.

 
ADVERTISING

«Για τα κέρδη τους, θυσιάζουν ζωές!»

Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο φλέγον ζήτημα των Τεμπών, χαρακτηρίζοντας αυτό που έγινε ως κρατική δολοφονία και παράλληλα τόνισε πως τα ερωτήματα παραμένουν αμείλικτα και πολλά. «Σ’ αυτό το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης, που έχει για θεό του το καπιταλιστικό κέρδος, γίνεται, γιατί ότι έχει να κάνει με την προστασία της ζωής του λαού, κατά συνέπεια και η ασφαλής μετακίνηση του, αποτελεί κόστος για αυτούς. Ένοχοι είναι οι κυβερνήσεις, είναι το κράτος με τις περικοπές και τις υποχρηματοδοτήσεις, η ιταλική εταιρεία, οι διάφοροι εργολάβοι που τσέπωναν τα εκατομμύρια και δεν προχωρούσαν τα απαραίτητα έργα. Για τα κέρδη τους, θυσιάζουν ζωές! Για αυτό και άλλα πολλά, στις εκλογές που έρχονται καλούμε το λαό να δυναμώσει το ΚΚΕ, να μπούμε όλοι στη μάχη και να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή με αξιοπρέπεια, μια ζωή που θα μπορούμε να χαρούμε και όχι μια ζωή μέσα στην ανασφάλεια και τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση. Όλοι μαζί, γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!», κατέληξε.

https://www.patrisnews.com/

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    13:17 Γιατί μήπως θα σε ρωτήσει κιόλας αν του δίνεις την άδεια να κατέβει υποψήφιος βουλευτής; Ρε τι καμμένοι είσαστε εσείς;

  • μουλοχτος
    μουλοχτος Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό είναι ο Παπαδόπουλος να μένει στα ποδοσφαιρικά. Ξέρει να παίρνει το μισθό του (: όχι πείνας) να να συμπεριφέρεται "αθλητικά και αριστερά" στους συμπαίχτες του και τους αντιπάλους...

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...