Νέα σύλληψη ανηλίκου για το βίαιο περιστατικό σε σχολείο της Τρίπολης

Για το βίαιο περιστατικό με ανηλίκους στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης, η αστυνομία ανακοίνωσε συμπληρωματικά, ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του έτερου ανηλίκου, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη.
Επιπλέον, συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ
Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία προχθες στην Τρίπολη διότι δύο ανήλικοι εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν έτερο ανήλικο.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας στη δημοτική ραδιοφωνία, οι δύο συλληφθέντες ήταν 13 και 14 ετών, ενώ συνελήφθη και ο 45χρονος πατέρας τους (τα δύο παιδιά είναι αδέλφια).
Η αστυνομία αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε μια καταγγελία ενός ανηλίκου (14 ετών) ότι το μεσημέρι, όσο βρισκόταν στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης, κατά την διάρκεια διαλείμματος, απειλήθηκε εξυβρίστηκε, απωθήθηκε και χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από τους συμμαθητές του (τα δυο αδέλφια).
Ο ανήλικος που δέχτηκε την επίθεση, πήγε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, εξετάστηκε και προέκυψε ότι έχει υποστεί ελαφριές σωματικές βλάβες.
Πάντοτε, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, στην υπόθεση έχει εμπλακεί ένα ακόμα άγνωστο άτομο.
Οι τρεις συλληφθέντες (οι δύο ανήλικοι και ο πατέρας τους) εν τέλει αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σχετικά Άρθρα
- Τρεις συλλήψεις ανηλίκων στην Τρίπολη
- Σπήλαια Κάψια | Κλειστά ως και την Τετάρτη
- Ο δρόμος θα φέρει την ανάπτυξη ή η ανάπτυξη τον δρόμο, στη Γορτυνία;
- Παπαηλιού: ''Αυτό που συντελείται στα αρκαδικά βουνά, εν προκειμένω στον Πάρνωνα, είναι έγκλημα και πρέπει να αποτραπεί''
- Σεισμός στην Αχαΐα ταρακούνησε την Αρκαδία | Το επίκεντρο ήταν βόρεια της Γορτυνίας