Η παραλιακή Αρκαδία, η υποτονική τουριστική κίνηση και το ξεχασμένο "brand"

Επαναλαμβάνω. Ο όρος «Αρκαδία» πρέπει να ενισχυθεί.
Μηνάς Αρτόπουλος
Σχετικά Άρθρα
- Tα βεγγαλικά στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία διακωμωδούν την Πίστη μας
- Δεν υπάρχουν λόγια για τον κόσμο του Αστέρα!
- Σύλλογος Τροπαιατών: "Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το αρμόδιο Υπουργείο οφείλουν να κινητοποιηθούν προτού θρηνήσουμε νεκρούς"
- Τραπεζοκαθίσματα - Τέλος κοινόχρηστων χώρων | Δύο βασικές προϋποθέσεις για να κερδίσει ένα κατάστημα την έκπτωση του 50%!
- Η ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην στο Παράλιο Άστρος
5 σχόλια
-
Καταπληκτική τοποθεσία, όντως. Υπέροχες παραλίες, χωριά σαν να είναι βγαλμένα από παραμύθι και στο βουνό και στη θάλασσα. Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα ήμουν Πούλιθρα. Αξέχαστο τριήμερο! Αλλά ένας από τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στην υποτονική τουριστική κίνηση είναι το άθλιο οδικό δίκτυο! Είναι απίστευτο να υπάρχουν τόσο όμορφα μέρη στην περιοχή και να μην έχει αξιοποιηθεί τόσα χρόνια. Αλλά παρ όλα αυτά, αξίζει και με το παραπάνω να πάει κανείς! Λίγη περισσότερη προσοχή, και όσο και αν ταλαιπωρηθεί, ο προορισμός σίγουρα θα τον ανταμείψει!!!
-
Ας παραδώσουν επίσημα πρώτα το δρόμο Φωκιανός κυπαρίσσι που δεν τον έχει ούτε το Google maps και μετά τα υπόλοιπα..
Το κράτος της Τρίπολης ποτέ δεν γουσταρε τα παραθαλάσσια της Αρκαδίας με εξαίρεση την περιοχή του Άστρους,για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.. -
Ολοι γνωρίζουμε γιατί δεν υπάρχει τουρισμός σε αυτά τα μέρη παρόλο που είναι όμορφα
-
Όπως αντίστοιχα το brand-name SPARTA !
-
Αrcadia ! Ένα brand που θα ήταν καταλυτικό στον τουρισμό της περιοχής μας !