Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΑΑ Παλλάδιον για Φεστιβάλ Κωμωδίας: "Ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χαρίσατε. Στην Τρίπολη γεννήθηκε ένας νέος θεσμός που αγκάλιασε η νεολαία"!

ΚΑΑ Παλλάδιον για Φεστιβάλ Κωμωδίας: "Ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χαρίσατε. Στην Τρίπολη γεννήθηκε ένας νέος θεσμός που αγκάλιασε η νεολαία"!

 

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πάντα κοντά στα μεγάλα γεγονότα της Πελοποννήσου στήριξε με την χορηγία του το Φεστιβάλ Κωμωδίας ( 40 Lads Comedy Festival ) που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη για 2η χρονιά. Ως Διοίκηση θέλουμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές ( και φυσικά όλους τους άλλους χορηγούς ) για την πρωτοβουλία αυτή και με την ευκαιρία να τονίσουμε την θεραπευτική ιδιότητα που έχει το γέλιο στη ζωή και στην υγεία μας.

Όπως και την πρώτη χρονιά έτσι και φέτος το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στήριξε έμπρακτα αυτό το ξεχωριστό 3ήμερο Φεστιβάλ Κωμωδίας που φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αρκαδική Πρωτεύουσα και η Διοίκηση του Κέντρου  Αποκατάστασης της Τρίπολης δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον πολιτισμό, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και κάθε εκδήλωση που θα επιστρέφει στην τοπική κοινωνία επιστημονική γνώση, ποιοτική ψυχαγωγία και τη δια βίου μάθηση.

Αναφερόμενη στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε τα εξής:" Χαρήκαμε ιδιαίτερα με την επιτυχία που σημείωσε για μια ακόμη χρονιά το Φεστιβάλ Κωμωδίας της Τρίπολης και θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε την ανάγκη που έχει σήμερα  ο κόσμος για γέλιο. Στηρίξαμε και φέτος το Φεστιβάλ με στόχο να καθιερωθεί ως θεσμός και γι αυτό μαζί με τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διοργανωτές καλούμε και άλλους φορείς να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση προκειμένου το επόμενο Φεστιβάλ Κωμωδίας να είναι μεγαλύτερο και με περισσότερο γέλιο.Το γεγονός ότι το Μαλλιαροπούλειο γέμισε και τις τρεις μέρες του Φεστιβαλ με νεολαία μας κάνει να αισιοδοξούμε γι αυτό το νέο θεσμό που ήδη γεννήθηκε στην Τρίπολη. Σας ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χαρίσατε. Το είχαμε ανάγκη."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...