Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοπή Βασιλόπιτας Αδελφότητος Δημητσανιτών "Γρηγόριος Ε' (εικόνες)

Κοπή Βασιλόπιτας Αδελφότητος Δημητσανιτών "Γρηγόριος Ε' (εικόνες)


Τη Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στο Divani Caravel, η Αδελφότητα Δημητσανιτών ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε παρουσία επισήμων, πλήθος Δημητανιτών και φίλων, πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας, στο Divani Caravel Hotel.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε μια εκδήλωση με περιεχόμενο, όπου γέμισε ενθουσιασμό και χαρά τους παρευρισκόμενους.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν από το πρόεδρο της Αδελφότητος Δημητσανιτών, Φίλιππο Σωτηρόπουλο, οι πρωτοβουλίες για τη δημιουργία Τράπεζας αίματος (Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε είναι 16846 )των εθελοντών δοτών μυελού των οστών καθώς και την ετήσια πρόληψη, που θα αποτελείται (ένας θεσμός που πραγματοποιείται από το 1984) από ιατρούς καθηγητές πανεπιστημίου και Νοσοκομειακούς Ιατρούς της Αθήνας, στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, για τους κατοίκους των γύρω περιοχών.
Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, Επιστημονικά υπεύθυνη – Συντονίστρια, από μέρους της Αδελφότητος Δημητσανιτών, ανέλαβε η κα Θεοδώρα Ψαλτοπούλου Καθηγήτρια Θεραπευτικής, Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Για αυτή την σημαντική, προσφορά της, με ομόφωνη απόφαση του, το Δ.Σ της Αδελφότητος Δημητσανιτών, την αναγόρευσε επίτιμο Μέλος της Αδελφότητος Δημητσανιτών ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε.
Παρευρέθηκαν οι Πανοσιολογιώτατος, Θεόκλητος Μαλεβίτης Αιδεσιμώτατοι Κυριάκος Μπίρης και Ιωάννης Μαλάμη.ς
Τον Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Μητροπόλεως Κηφισιάς. Αμαρουσίου και Ωρωπού αιδεσιμότατος Χρίστος Κυριακόπουλος
Ο Βουλευτής Αρκαδίας, Κων/νος Βλάσης. Το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα εκπροσώπησε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Δημοτικών Ιατρείων ,Δέσποινα Λιμνιωτάκη,
Δήμαρχος Γορτυνίας Ευσταθιος Κούλης, Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων Γ. Τσίρμπας,Πρώην Δήμαρχος Δημητσάνας, Αναστάσιος Βλάχος
Βαγγέλης Γιαννακούρας, πρώην αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος,Αντιδήμαρχος Δημητσάνας Δημήτρης Καζάς,Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δημητσάνας Αγγελική Μπίρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσέκας, Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Δημητσάνας Χαράλαμπος Μπαξεβάνος,Η υπεύθυνη του Μουσείου Υδροκίνησης Ήρα Παπαδοπούλου, Ο Γιώργος Ρεβελιώτης, Νομικός στο Σικάγο των ΗΠΑ, ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Υπεύθυνος για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο από την πλευρά Pan Arcadian Federatinon of America, καθώς το νοσοκομείο είναι ιδιοκτησία της Ομοσπονδίας . Ο π. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Αθανάσιος, καθηγητής Ογκολογίας και σύζυγος της κας Θεοδώρας Ψαλτοπούλου, οι καθηγητές ιατρικής, Ανδρέας Σκολαρίκος, Καθηγητής και Δ/ντης Ουρολογίας στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, Γιώργος Δημόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στο Ευγενίδο, ο Στυλιανός Γραφάκος, Ιατρός και Μέλος στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» η Ιωάννα Βώβου Καθηγήτρια Επικοινωνίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο Θεόδωρος Χήρας, Δ/ντής Νεφρολόγος – Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και οι Δημοσιογράφοι,Γιώργος Αυτιάς και ο εκδότης της Εφημερίδος Γορτυνία Κώστας Καλύβας.

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Αυτιά προσκαλέσατε ρε σεις; Σοβαρά τώρα; Πόσο πιο κάτω θα φτάσετε; Δεν είναι βροχή αυτό που πέφτει πάνω σας. Σας φτύνουν και δεν το έχετε καταλάβει

  • Απόστρατος Γορτύνιος
    Απόστρατος Γορτύνιος Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    η Αδελφότητα Δημητσανιτών είχε ήδη διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία και υπήρχε κωδικός στο ΕΜΑ και επίσης ο ορος "τράπεζα αιματος" δεν υπάρχει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αυτιας;;; Τεράστια τιμή........ κρίμα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλη πήρες μπάλα όλες τις πίτες τώρα ε !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Βαγγέλη που καμαρώνεις κιόλας δίπλα στον κλόουν τον Αυτιά σαν το γύφτικο σκεπάρνι

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...