Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρεμιέρα στα μπαράζ για τον Παναρκαδικό - Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες και μαθητές

Πρεμιέρα στα μπαράζ για τον Παναρκαδικό - Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες και μαθητές
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ - ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
 
Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. Τρίπολης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 28/4/24 αρχίζουν οι αγώνες μπαράζ που θα δώσει η ομάδα της Τρίπολης για την άνοδο στη Γ Εθνική. 
Ο πρώτος αγώνας με τον Παλληξουριακό ( πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Κεφαλληνίας )  θα αρχίσει στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής και η Διοίκηση καλεί όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο του Παναρκαδικού και με την παρουσία τους να βοηθήσουν την ομάδα να ξεκινήσει με νίκη τη διαδικασία των μπαράζ. 
Στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς γι αυτό η Διοίκηση του Παναρκαδικού αποφάσισε σε όλους τους αγώνες μπαράζ που θα δώσει η ομάδα μας στην Τρίπολη η είσοδος για τις γυναίκες και τους μαθητές να είναι  ΔΩΡΕΑΝ.
Φίλαθλοι ελάτε στο γήπεδο την Κυριακή για να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  τον Παναρκαδικό να ξαναγυρίσει στις Εθνικές Κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. δηλ. εκεί που πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται η ιστορική ομάδα της Τρίπολης.
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

1 σχόλιο

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 16:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιός χ€$τ#κε ρε σεις να πάει να δει μπαράζ τον Παναρκαδικό; Ακόμα και δωρεάν και μάλιστα γυναίκες και παιδιά. Είσαστε σοβαροί; Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα ρε κακομοίρηδες γιατί έχετε καβαλήσει μεγάλο καλάμι. Έτσι κι αλλιώς πάντως "κάποιοι" που το παίζουν μεγαλοπαράγοντες δεν έχουν πληρώσει ποτέ εισιτήριο. Τσαμπέ for ever μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρετε εσείς λιγουράκια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...