Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλη «επιστροφή» του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Τρίπολη (vd)

Μεγάλη «επιστροφή» του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Τρίπολη (vd)

Την Κυριακή (21/04) διεξήχθη στην Αρκαδική πρωτεύουσα και στο Αεροδρόμιο της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων. Πρόκειται για τον έναν εκ των τριών αγώνων που θα διεξαχθούν για τη φετινή διοργάνωση με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 οδηγών σε διάφορες κατηγορίες από όλη τη χώρα.

Σήμερα διεξήχθη ο κανονικός αγώνας, έχοντας προηγηθεί και το προβλεπόμενο 15λεπτο «ζέσταμα». Το πρωί του Σαββάτου (20/04) πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες ελεύθερες δοκιμές σε όλες τις κατηγορίες και στη συνέχεια οι χρονομετρημένες δοκιμές.

Στο αεροδρόμιο της Τρίπολης βρέθηκες αρκετός κόσμος και φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από αρκετές περιοχές της Νότιας τουλάχιστον Ελλάδας.

Βασίλης Κοττής: «Αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων και πάλι στην Τρίπολη»

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης και ο άνθρωπος που ασχολήθηκε ουσιαστικά στο να «φιλοξενηθεί» και πάλι στην Αρκαδική πρωτεύουσα αγώνας Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας αυτοκινήτων, κ. Βασίλης Κοττής, δεν έκρυψε την χαρά του για τη σημερινή διεξαγωγή των αγώνων.

«Είναι μια πολύ όμορφη μέρα πέρα από τον καιρό αφού και πάλι «φιλοξενείται» στην πόλη μας Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας αυτοκινήτων. Μεγάλο επίτευγμα κατά τη γνώμη μου γιατί πραγματικά προσωπικά εγώ και ο Δήμαρχος κάναμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου αυτός ο αγώνας να επανέλθει, με σκοπό να γίνει και πάλι θεσμός», τόνισε αρχικά ο κ. Κοττής.

Γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ότι τον προσεχή Νοέμβριο θα διεξαχθεί στην Τρίπολη και ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος. Αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, με σχεδόν απόλυτη πληρότητα στα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα της περιοχής. Αναφέρθηκε στα αυξημένα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες για τους θεατές.».

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...