Menu
RSS
Παρασκευή, 13/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η τουρίστρια στον Βόλο έπαθε ανακοπή Σάββατο και είναι λογικό να μην υπάρχει γιατρός»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η τουρίστρια στον Βόλο έπαθε ανακοπή Σάββατο και είναι λογικό να μην υπάρχει γιατρός»

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην «Πρωινή Ενημέρωση» ήταν φιλοξενούμενος ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. 

«Η εικόνα κατάρρευσης του ΕΣΥ είναι ψευδής»

«Υπάρχει μήπως Εθνικό Σύστημα Υγείας στον κόσμο που να μην έχει προβλήματα», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν η συζήτηση πήγε στην Υγεία.

«Τα χιλιάδες περιστατικά που καθημερινά πάνε καλά, δεν πρόκειται να τα ακούσετε, αν όμως συμβεί η παραμικρή στραβή θα σπεύσουν όλοι να κατηγορήσουν το ΕΣΥ. Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα κατάρρευσης του ΕΣΥ είναι ψευδής», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά φέρνοντας και ορισμένα παραδείγματα από την επικαιρότητα:

«Στον Βόλο μια τουρίστρια έπαθε ανακοπή Σάββατο και είναι λογικό να μην υπήρχε γιατρός, διότι έτσι συμβαίνει σε κάθε Περιφερειακό Νοσοκομείο της χώρας από την εποχή των αείμνηστων Γεννηματά και Αυγερινού. Ωστόσο, το ασθενοφόρο έφτασε στα 20 λεπτά από τον Δομοκό, όπως και η νοσηλεύτρια ήταν άρτια εξοπλισμένη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τη σώσουμε, διότι ήταν βαριάς μορφής η ανακοπή. Επίσης, η έγκυος στην Πρέβεζα είχε συνεχή παρακολούθηση και δεδομένου ότι δεν υπάρχει κλινική νεογνών στην περιοχή, αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Λάρισας με ασθενοφόρο, συνοδεία ειδικευμένης γυναικολόγου και όχι αγροτικής γιατρού που γράφτηκε ψευδώς. Τέλος, η γιατρός στη Σάμο δεν έπαθε εγκεφαλικό, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί ότι έχουμε τεράστια προβλήματα στο νησί».

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Το τι έχεις να πάθεις από τον λαό όταν έρθει η ώρα του. Νύχτα θα φύγετε όλοι σας. Τον κόσμο τον φέρατε στο αμήν. Συνεχίστε να τον φέρετε και στο ναδίρ. Όλες τις δουλίτσες με το σύστημα κατά του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Χώρας μας τακτοποιήτε. Συνεχίστε. Θα φάτε καλά. Φωνή Λαού - Οργή Θεού. Όχι τιποτ'άλλο αλλά μας την λες και από πάνω και νομίζεις ότι θα ανεχόμαστε το εξευτελισμό της Δημόσιας Υγείας στην Χώρα μας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν γίνει σε δικό του άνθρωπο Σάββατο, τι θα λέει?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουν κόψει άλυσο.Ποιός ξέρει τί μας περιμένει με δαύτους...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κλασσικό ρεμάλι ξαναχτύπησε. Κι εσείς οι μακάκες ξαναψηφίστε τον

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Για σένα όλα λογικά είναι : Το δυστύχημα στα Τέμπη, (πεπαλαιωμένες δομές, διαφθορά, τραγικά λάθη και σύγχυση των υπευθύνων, κ.λ.π. κ.λ.π.), ελλιπές προσωπικό ιατρών στα νοσοκομεία, έλλειψη ασθενοφόρων, με αποτέλεσμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές, καταστροφικά φαινόμενα όπως οι φωτιές που κατακαίουν κάθε καλοκαίρι τη χώρα μας, (κρατικός μηχανισμός σε αδράνεια), οι πλημμύρες που πλήττουν τις πόλεις και την ύπαιθρο, (ανεπαρκείς υποδομές και αντιπλημμυρικά έργα). Είναι "λογικά" όλα αυτά τα τερατώδη αδικήματα και παραλείψεις και το υποστηρίζεις ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ αυτό κ. Γεωργιάδη καλυπτόμενος από την ασυλία που σου παρέχει η εξουσία και το βουλευτιλίκι σου. Μας λες λοιπόν με θράσος πως πρόνοια και προστασία για το λαό δεν υπάρχει ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ αφού ο βοϊδολαός από τη μια σε βρίζει κι από την άλλη, όταν έρχονται εκλογές, σε ξαναψηφίζει. ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Να τιμωρηθούν αυτοί που παθαίνουν έμφραγμα Σαββατοκυριακα. Και αυτός ο άνθρωπος είναι υπουργός.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι μας λέει ο ηλιθιος, να μην αρρωστενουμε Σαββατο;
    Τι ψηφίσατε ρεεεε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακριβώς έτσι,το παράλογο είναι να παθαίνεις έμφραγμα Σαββατοκύριακο και λογικό να μην υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο σε μεγάλο χωριό 40 χλμ μακριά από το.κοντινοτερο νοσοκομείο.ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...