Menu
RSS
Κυριακή, 06/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σπουδαία δωρεά από την εταιρεία DEMO στον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης!

Σπουδαία δωρεά από την εταιρεία DEMO στον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης!

Την Δευτέρα  13 Μαΐου 2024,  υποδέχτηκε  η Πρόεδρος και τα μέλη  του  Περιφερειακού Συμβουλίου  Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στο γραφείο του τμήματος, τον  εντεταλμένο της εταιρείας DEMO ΑΒΕΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝIΑ ΦΑΡΜAΚΩΝ  κ. Χαράλαμπο Αυδή.

Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝIΑ ΦΑΡΜAΚΩΝ   η οποία παραμένει αρωγός στην προσπάθεια μας για την διάδοση του ανθρωπιστικού έργου του Ε.Ε.Σ.,  δώρισε  ιατροφαρμακευτικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, για την κάλυψη των  αναγκών  του Περιφερειακού Τμήματος, με σκοπό την στήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, εκπαιδεύσεις συλλόγων, φορέων, σχολείων σε πιστοποιημένα προγράμματα Αγωγής Υγείας και Υγιεινής,  υγειονομική κάλυψη αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων  και στην ανακούφιση και προστασία του  ανθρώπινου πόνου σε περιόδους ειρήνης και εκτάκτων αναγκών προς όφελος πάντα του  κοινωνικού  συνόλου.

 Το Περιφερειακό Τμήμα  Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του και την εκτίμηση του, προς την εταιρεία  DEMO ΑΒΕΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ,  για την έμπρακτη και αμέριστη στήριξη της αλλά και την αγαστή συνεργασία της με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό η οποία χαρακτηρίζεται από αίσθημα προσφοράς,  Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης.

Η υλική και ηθική υποστήριξη των δωρητών μας είναι σπουδαία και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας.

441950657 1114785419743322 2535019425038547347 n

 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...