Menu
RSS
Δευτέρα, 14/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ξεκινά η λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών στο Άστρος

Ξεκινά η λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών στο Άστρος

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας καλεί τους γονείς, οι οποίοι δεν έλαβαν voucher, μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ειδική εφαρμογή στην πλατφόρμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στο πλαίσιο του προγράμματος: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2024-2025» και ενδιαφέρονται για την εγγραφή του παιδιού τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έτσι ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά τους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της δομής διάρκειας έως και 31-07-2025 χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση (ΔΩΡΕΑΝ).

Η αίτηση υποβάλλετε είτε μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στο πρωτόκολλο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 18-10-2024 και ώρα 14:00.

Υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο λειτουργίας του ΚΔΑΠ είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως και τις 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε  στο τηλέφωνο 2755360151.

Σε περίπτωση που υπάρχουν υπεράριθμες αιτήσεις, η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησης.

aitisi-kdap.doc 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...