Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Προβλήματα με την υδροδότηση στο Κορακοβούνι

Προβλήματα με την υδροδότηση στο Κορακοβούνι

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν προβλήματα στην υδροδότησή του οικισμού Κορακοβουνίου εξαιτίας σημαντικών βλαβών στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης που τροφοδοτεί τις δεξαμενές του χωριού. Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας κατέβαλε συντονισμένες προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους. Συγκεκριμένα, μετά τον εντοπισμό των βλαβών, τα συνεργεία της υπηρεσίας κινήθηκαν άμεσα και εργάστηκαν για την αποκατάσταση τους την Τρίτη το απόγευμα μέχρι 3:00 ξημερώματα Τετάρτης, εξασφαλίζοντας την ομαλή υδροδότηση. Δυστυχώς, Τετάρτη πρωί προέκυψε νέα βλάβη η οποία αντιμετωπίστηκε εκ νέου, ενώ ταυτόχρονα υδροφόρα οχήματα του δήμου ενίσχυαν τις δεξαμενές του χωριού. Όμως, οι πολύωρες και συνεχόμενες διακοπές υδροδότησης εξαιτίας των βλαβών, σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση, δεν επέτρεψαν την γρήγορη αποκατάσταση στην υδροδότηση, δημιουργώντας αναστάτωση στους καταναλωτές.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι μετά από πολύωρες διακοπές υδροδότησης απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα έως ότου το εξωτερικό δίκτυο τροφοδοτήσει τη δεξαμενή, έως ότου γεμίσει η δεξαμενή και το εσωτερικό δίκτυο διανομής, ενώ επίσης είναι δυνατόν να υπάρξει μια επιπλέον καθυστέρηση στην υδροδότηση οικιών που υψομετρικά βρίσκονται πλησίον της δεξαμενής.

Σε κάθε έκτακτη ανάγκη, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας με το προσωπικό της καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί άμεσα προς επισκευή βλαβών σε δίκτυα ύδρευσης, κατανοώντας τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη πόσιμου ύδατος στους καταναλωτές.

Ζητάμε συγνώμη στους κατοίκους του χωριού για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η Πρόεδρος

της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Αναγωστάκου Χριστίνα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...