Menu
RSS
Πέμπτη, 10/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ο Κώστας Τζιούμης απένειμε τιμητική πλακέτα στο Θοδωρή Μουρλά για τη σπουδαία διάκριση στη Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών! (εικόνες)

Ο Κώστας Τζιούμης απένειμε τιμητική πλακέτα στο Θοδωρή Μουρλά για τη σπουδαία διάκριση στη Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών! (εικόνες)

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Θοδωρή Μουρλά, προκειμένου να του απονείμει τιμητική πλακέτα για τη σπουδαία διάκρισή του. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μουρλάς – μαθητής Γ’ λυκείου μέχρι πρότινος του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης- κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε περίπου 240 μαθητές από τις 52 χώρες που συμμετείχαν και προέρχονταν από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Αμερική, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην 7η Ολυμπιάδα Οικονομικών (ΙΕΟ) που έλαβε χώρα στο Χονγκ Κονγκ.

Η Διεθνής Ολυμπιάδα Οικονομικών δέχεται μαθητές κυρίως της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι ξεχωρίζουν στους εθνικούς τους διαγωνισμούς και συμμετέχουν στην Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών μέσα από 3 γύρους:

(α) τον γύρο των Οικονομικών ερωτήσεων 

(β) τον γύρο των Χρηματοοικονομικών ερωτήσεων και 

(γ) τον ομαδικό γύρο του Business Case, όπου οι μαθητές καλούνται μέσα σε 24 ώρες να μελετήσουν, αναλύσουν και παρουσιάσουν την επιχειρηματική ιδέα στο πρόβλημα που τους δίνεται.

Ο Θοδωρής μέσα από την παρουσίασή του επέδειξε βαθιά γνώση του θέματος με την καινοτόμο προσέγγισή του, και η επιτυχία του αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο του αλλά και την αφοσίωση στη μελέτη.

Ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης σημείωσε ότι η διάκριση του Θ. Μουρλά, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους που φιλοδοξούν να διαπρέψουν σε διεθνές επίπεδο, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται, αφού ταυτόχρονα πέτυχε την εισαγωγή του στην πρώτη θέση στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Παν. Πελοποννήσου. Ευχές για καλή σταδιοδρομία και συγχαρητήρια δέχθηκε και η οικογένειά του, η οποία τον στηρίζει σε κάθε προσπάθειά του.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...