Τραγωδία στην Αργολίδα | Κάηκε σπίτι, εντοπίστηκε σορός 60χρονου άνδρα (εικόνες - βίντεο)

Μια τραγική ανακάλυψη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στις 3:30 περίπου στην περιοχή Τρίστρατο Άργους, όταν πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν να κατασβέσουν πυρκαγιά σε κατοικία, εντόπισαν τη σορό ενός 60χρονου άνδρα μέσα στο εσωτερικό του φλεγόμενου σπιτιού.
Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση: έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα έφτασαν στο σημείο και έδωσαν μάχη με τις φλόγες, οι οποίες είχαν ήδη καταστρέψει μεγάλο μέρος της οικίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα , τη σωρό ενός ατόμου, απανθρακωμένη μέσα στα ερείπια.
Το τραγικό περιστατικό στο Τρίστρατο Άργους έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς το θύμα ήταν γνωστό και σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από τη λαμπάδα που είχε φέρει από την εκκλησία μετά την ανάσταση ο άτυχος 60χρονος.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης, ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια.
Σχετικά Άρθρα
- Πάσχα στην Τρίπολη | Οι ευχές του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Κατσίρη (vd)
- Πασχαλινές ευχές από το Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης Γιώργο Βέρρο (vd)
- Γιορτή της Αγάπης στο Λεωνίδιο με αερόστατα, τσακώνικους χορούς και κεράσματα! (vd)
- ΔΕΗ Ανανεώσιμες | Έλαβε άδεια εγκατάστασης για το mega φωτοβολταϊκό των 490 MW στη Μεγαλόπολη
- Ελένη Καρούντζου: "Στην Τρίπολη το μοναδικό παραδοσιακό Πάσχα στην Πελοπόννησο που γίνεται τα τελευταία 80 χρόνια" (vd)