Menu
RSS
Τρίτη, 01/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Βανδαλισμοί στο σιντριβάνι της "Πετρινού" | Μήνυση από τον Δήμο Τρίπολης, ζητήθηκε υλικό από τις κάμερες - Έκτακτες ανακοινώσεις Τζιούμη! (vd)

Βανδαλισμοί στο σιντριβάνι της "Πετρινού" | Μήνυση από τον Δήμο Τρίπολης, ζητήθηκε υλικό από τις κάμερες - Έκτακτες ανακοινώσεις Τζιούμη! (vd)

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας (30/9/2024) στο σιντριβάνι της πλατείας Πετρινού.

Άγνωστοι παραβίασαν τα κιγκλιδώματα και προσχώρησαν εσκεμμένα σε φθορές στο εσωτερικό του σιντριβανιού.
Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, αναφέροντας ότι «πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και ποινικά κολάσιμη».

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος είπε ότι μετέβη στην αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ ζήτησε και λήψη βιντεοληπτικού υλικού για να εντοπιστούν οι δράστες.

«Ένα σιντριβάνι για το οποίο ο Δήμος δαπάνησε ένα αξιόλογο ποσό, λειτούργησε πριν από λίγες ημέρες και κέρδισε θετικές εντυπώσεις από τους συνδημότες μας, κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο να το καταστρέψουν. Υπάρχουν λίγοι, αμετανόητοι που δεν θέλουν την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και του δήμου μας.

Αν συλληφθούν οι δράστες, ο δήμος θα διεκδικήσει αποζημιώσεις και ποινικές ευθύνες, διότι στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσαν δυνητικά να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές από πιθανή ηλεκτροπληξία. Δεν θα υποχωρήσουμε σε αυτό. Το έννομο αγαθό της δημόσιας περιουσίας πρέπει να προστατεύεται από όλους τους πολίτες. Η συντριπτική πλειοψηφία το σέβεται, αλλά θέλουμε να απομονώσουμε τις μικρές μειοψηφίες».


4 σχόλια

  • Judge Dredd
    Judge Dredd Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρηματικό πρόστιμο στις οικογένειές τους για τις φθορές δημόσιας περιουσίας και κοινωνική υπηρεσία στο δήμο στους ίδιους για έναν χρόνο. Και μάλιστα στα απορριμματοφόρα κάθε πρωί και κάθε βράδυ να δουν τη γλύκα, αφού τους αρέσει να νυχτοπερπατάνε

  • Dinos4
    Dinos4 Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκ@τογυφτοι είναι και πακια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαι σίγουρος ότι είναι οι ίδιοι ούγκανοι που γράφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ χλευαστικά σχόλια για τον Τζιούμη. Πολύ θα ήθελα να τους τσακώσουν και να δω τις αλητόφατσές τους

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημαρχε στείλτους φυλακή

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...