Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Το πρόβλημα της λειψυδρίας στην «πόρτα» της Τρίπολης – Δεν αποκλείονται διακοπές νερού – Άμεση ενεργοποίηση των δεξαμενών!

Το πρόβλημα της λειψυδρίας στην «πόρτα» της Τρίπολης – Δεν αποκλείονται διακοπές νερού – Άμεση ενεργοποίηση των δεξαμενών!

Σοβαρότατο πρόβλημα λειψυδρίας αντιμετωπίζει η Τρίπολη, καθώς η παρατεταμένη ανομβρία των τελευταίων ημερών, έχει δημιουργήσει συνθήκες εξαιρετικά οριακές για την πόλη.

Οι ελάχιστες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δεν είναι δυνατόν να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μηνών ανομβρίας στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα η στάθμη του υδάτινου αποθέματος να είναι πλέον εξαιρετικά χαμηλά.

Στη ΔΕΥΑΤ φαίνεται μία καθημερινή μάχη για να εξασφαλιστεί η 24ωρη υδροδότηση, όμως πλέον τα πάντα κινούνται σε μία λεπτή γραμμή.

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε υποχρεωτικά σε διακοπές νερού τόσο μέσα στην πόλη της Τρίπολης, όσο και σε χωριά.

Το σενάριο αυτό είναι υπαρκτό. Υπό αυτή την έννοια, για παν ενδεχόμενο, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν τις δεξαμενές τους στις ιδιοκτησίες τους.

Και το κυριότερο. Το πρόβλημα βρίσκεται ήδη έξω από την πόρτα μας. Η συνετή χρήση του νερού είναι και ατομική μας ευθύνη. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αγνοήσει το πρόβλημα και να συνεχίσει να σπαταλά νερό.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...