Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: ""Το όψιμο "ενδιαφέρον" σας για τον Πρωτογενή Τομέα αποτελεί προσβολή της νοημοσύνης όλων των δημοτών, κ. Τζιούμη"

Σμυρνιώτης: ""Το όψιμο "ενδιαφέρον" σας για τον Πρωτογενή Τομέα αποτελεί προσβολή της νοημοσύνης όλων των δημοτών, κ. Τζιούμη"
Σε νέα ανάρτησή του, ο πρώην Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφέρει ... "Το όψιμο "ενδιαφέρον" σας για την ανάδειξη των προϊόντων του Πρωτογενούς Τομέα τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές αποτελεί προσβολή των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των προέδρων των κοινοτήτων αλλά κυρίως της νοημοσύνης όλων των δημοτών κ. Τζιούμη.
Όσο για το "έργο" σας, όπως τα 8 εκατομμύρια αγροτικής οδοποιίας για τα οποία επαίρεσθε που στην πραγματικότητα δεν είναι πάνω από 600-700 χιλιάδες, θα κριθεί και θα συγκριθεί όχι το 2014 και το 2019 που συνεχώς επικαλείσθε αλλά τον Οκτώβριο του 2023.
Και για να καταλάβετε την δική μας αντίληψη για τον πρωτογενή τομέα ρίξτε μια ματιά σε φωτογραφίες από την παρουσία με πρωτοβουλία του Δήμου Τρίπολης παραγωγών και γεωπόνων στην έκθεση FRUIT LOGISTIKA 2013 στο Βερολίνο."

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει χάσει την ψυχραιμία του ο γιαννάκις μετά την ανεξαρτοποίηση Μαρκόπουλου.
    Ξυδάκι γιαννάκι και νικολάκι

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...