Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης | Ποια σχολεία ΔΕΝ θα λειτουργήσουν την Δευτέρα!

Δήμος Τρίπολης | Ποια σχολεία ΔΕΝ θα λειτουργήσουν την Δευτέρα!
Δεδομένου των χαμηλών θερμοκρασιών και του έντονου παγετού, που θα επικρατήσουν κυρίως τις πρωινές ώρες στην Αρκαδία, ο Δήμος Τρίπολης με εντολή του Δημάρχου κ. Κώστα Τζιούμη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, εκπαιδευτικών και πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών στις Δημοτικές Ενότητες Λεβιδίου και Σκυρίτιδας, καθώς και στο ειδικό σχολείο Κάψια, για αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023
Τα μαθήματα στις παραπάνω σχολικές μονάδες θα γίνουν με τηλεκπαίδευση. 
Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες και στους ηλικιωμένους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 07:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Η τριπολη εχει θερμοκρασιες παγετου, οι μαθητες τρεχουν μετα απο το διαλλειμα και προλαβαινουν να καθισουν σε ολα τα καλοριφερ οπωτε ξεπαγιαζουμε και εσεις οτι ναναι ??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι πρέπει να βγάλει μια ανακοινώσει ο δήμαρχος που να ευχαριστεί την πολιτική προστασία του δήμου ,τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, τον αντιδήμαρχο ΚΕΠ τον αντιδήμαρχο σκυλιών ,τον αντιδήμαρχο αθλητισμού,και τον παρά παπά που κατόπιν ενεργειών τους έμεινα ανοικτοί όλοι δρόμοι από την πρωτόγνωρη χιονόπτωση καθώς επίσης και τους τοπικούς δικούς του προέδρους να τον ευχαριστήσουν που ο δήμαρχος κράτησε ανοικτούς τους δρόμους προς τα χωριά τους καταπέλτη φορά δεν κινδύνεψε κανένας κάτοικος από το χιόνι.Δεν πρέπει επίσης να ξεχάσουν να ευχαριστήσουν την δημοτική αρχή και προσωπικά τον δήμαρχο για την αυτοθυσία του που μέσα στα χιόνια και κάτω από αντίξοες συνθήκες και με κίνδυνο της ζωής του πήγε με το προσωπικό του αυτοκίνητο BMW τζιπ 4×4 χωρίς αλυσίδες μέχρι το δημαρχείο για να συντονίσει την πρωτόγνωρη για το δήμο επιχείρηση που χάριν σε αυτή και στην εξυπνάδα του δημάρχου δεν είχαμε εγκλωβισμούς και τραυματισμούς. Υ.Γ Μην ξεχάσεις να βάλεις και μια φωτογραφία με χιόνια έστω από τις Άλπεις .....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω εάν ακούσει εκεί στο δήμο ότι ολόκληρη η εβδομάδα θα έχει θερμοκρασίες -5 και -7,θα έχουν τα σχολεία όλη την εβδομάδα κλειστά?Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιανού ιδέα ήταν αυτοί. Δεν πιστεύω να ήταν του καθηγητή για να γλιτώσει σχολείο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαράδεκτος δήμαρχος και ο συμβουλάτορας του που χωρίς ίχνος χιονιού κλείνουν τα σχολεία χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν όλους εμάς που εργαζόμαστε και δεν έχουμε που να αφήσουμε τα παιδιά μας που είναι μικρά. Τραγικός δήμαρχος κρίνει με τα δικά του κριτήρια και χωρίς να σέβεται τους πολίτες και της ανάγκες τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Τριπολη θα έχει -5 …Αυτό δεν είναι παγετός ;;;??‍♀️??‍♀️

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...