Menu
RSS
Παρασκευή, 28/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη της με τη λευχαιμία: «Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από τη μεταμόσχευση»

Η Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη της με τη λευχαιμία: «Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από τη μεταμόσχευση»

Ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για την Ρεγγίνα Μακέδου, καθώς δύο χρόνια πριν, σαν σήμερα,   υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών εν μέσω της μάχης της με τη λευχαιμία.

Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η γυμνάστρια που έγινε σύμβολο δύναμης με τη στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, θέλησε να στείλει μήνυμα αγάπης στη γυναίκα που «της έσωσε τη ζωή» όπως έγραψε για τη δότριά της.

«Δυο χρόνια πάλης σωματικής, πνευματικής και ψυχικής! Κάτι που δεν βλέπετε πίσω από αυτό το χαμόγελο είναι οι ατέλειωτες ώρες κλάμα»

Μεταξύ άλλων, η Ρεγγίνα Μακέδου έγραψε: «Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από την μεταμόσχευση! Δυο χρόνια που μια υπέροχη γυναίκα μου έσωσε την ζωή! Η δότρια μου ο άγγελός μου! Πόσο σε ευχαριστώ πόσο να ήξερες! Θα σε γνωρίσω σύντομα! Δυο χρόνια πάλης σωματικής, πνευματικής και ψυχικής! Κάτι που δεν βλέπετε πίσω από αυτό το χαμόγελο είναι οι ατέλειωτες ώρες κλάμα! Κουράστηκα, αλλά Θεέ μου είμαι ακόμα εδώ! Όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι στην Στοργή στο Παπανικολάου όλοι σας πόσο μα πόσο σας ευχαριστώ για όλα από την διευθύντρια μέχρι τις καθαρίστριες όλους σας όλους».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου για όσα ποτέ κανείς δεν είδε, για όλη την στήριξη και την υπομονή! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους φίλους που είναι βράχοι δίπλα μου… στα νεύρα μου, στις ήττες μου, στις νίκες μου, στα ξεσπάσματα μου, στα κλάματα μου στα γέλια μου… και ένα ένα μικρό ευχαριστώ για όσους τόλμησαν να με κρίνουν η να με ρίξουν… με κάνατε ακόμα πιο δυνατή. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για το τεράστιο έργο που κάνει και σώζει ζωές! Θα είμαι πάντα όπου με θέλετε εκεί!

Δυο χρόνια! Ευχαριστώ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ
Μα εμείς τι και αν γεμίσαμε πληγές, βγήκαμε πάλι νικητές. Γι’ αυτό να μην φοβάσαι πια…».

Η ανάρτησή της

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 10:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΝΟΣΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΟΥΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ . ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΕΛΕΟΣ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...