Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

«Βασούλα που πας» – Ο σπαραγμός της μάνας στο «αντίο» της 11χρονης στη Μυρτιά

«Βασούλα που πας» – Ο σπαραγμός της μάνας στο «αντίο» της 11χρονης στη Μυρτιά

Ο πόνος… ξεχείλισε στο τελευταίο «αντίο» της Βασούλας… Απαρηγόρητοι οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συγχωριανοί της 11χρονης λύγισαν βλέποντας το λευκό φέρετρο. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στη Μυρτιά του Πύργου. Χειροκροτούσαν… φώναζαν το όνομά της, όμως απάντηση δεν πήραν… καμία.

Οι γονείς της Βασούλας στέκονταν πίσω από το λευκό φέρετρο και το συνόδεψαν στην εκκλησία με τραγούδια όλο νόημα. «…για τους ψεύτικους τους φίλους» έλεγαν οι στίχοι.

Η αλήθεια… πικρή. Μέχρι την Κυριακή είχαν την Βασιλικούλα στην αγκαλιά τους και χθες αποχαιρέτησαν το λουλούδι τους που… δεν πρόλαβε να ανθίσει.

Οι κραυγές των γονιών της 11χρονης, μαχαιριά στη καρδιά… Λύγισαν ακόμα και τους πιο σκληρούς… Όλοι, ήταν εκεί… με δάκρυα στα μάτια, με λευκά λουλούδια για να την αποχαιρετήσουν για το πιο μακρινό της ταξίδι… Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα αντικρίσει ξανά το χαμογελαστό κορίτσι.

Με λευκά μπαλόνια προσευχήθηκαν… το αγγελούδι τους, να πετάξει ψηλά. Λευκά στεφάνια γέμισαν την εκκλησία… Τραγική ειρωνεία, ανάμεσα σε αυτά κι ένα από την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. 

Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον άδικο χαμό της μικρής, είναι αμέτρητα και ζητούν… απαντήσεις. Γιατί ένα παιδί, όλο ζωή… σφαγιάστηκε από τον θείο της; 

https://www.patrisnews.com/

2 σχόλια

  • Krok
    Krok Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει σκεφτεί κάποιος εκτός από τις βλακείες που ακούμε στα καθημερινάδικα να ασχοληθεί με το τι γίνεται στους καταυλισμούς των γύφτων? Μήπως το αφανές κράτος να επέμβει στις αγοραπωλησίες των νεαρών παιδιών και μάλιστα με προκαταβολές? Απ' ότι φαίνεται το παιδάκι ήταν σε καθορισμένο ραντεβού. Από ποιον άραγε και γιατί μόνο η μάνα που τράβαγε το βίντεο ξέρει. Συλλογικότητες και ΜΚΟ υπάρχουν?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι δεν κολλάει στην συμπεριφορά της μάνας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...