Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας από το βήμα της Βουλής: "Θέλω να πιστεύω ότι η φημολογούμενη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές, είναι fake news"

Οδυσσέας από το βήμα της Βουλής: "Θέλω να πιστεύω ότι η φημολογούμενη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές, είναι fake news"

Σε μία αναφορά με ορίζοντα τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές προχώρησε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή αναφορικά με την τροπολογία που αφορά στις εγκληματικές και νεοναζιστικές οργανώσεις.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε ότι "θέλω να πιστεύω ότι η φημολογούμενη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές, είναι fake news."

Αυτή η φράση ήταν ως συνέχεια μίας γενικότερης αναφοράς στην Πελοπόννησο, όταν ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε στην ίδια ομιλία... "Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί μια σταθερή πορεία θεσμική, δημοκρατική και αντιφασιστική και θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε ένα ζήτημα που δείχνει την προσπάθεια που έγινε να νομιμοποιηθεί η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Πελοπόννησο. Το 2016, η περιφερειακή αρχή του κ. Τατούλη συνεργάστηκε με την παράταξη της Χρυσής Αυγής για να εκλέξουν μαζί τον κ. Μπουλούκο ως συμπαραστάτη του πολίτη και επιχείρησης. Ο κ. Μπουλούκος αποδείχθηκε ότι ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του προέδρου της εγκληματικής οργάνωσης του κ. Μιχαλολιάκου.

Όταν οι τρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ο κ. Γρηγοράκος, ο κ. Μανιάτης και εγώ)  αποδοκιμάσαμε την εκλογή και ζητήσαμε την απόσυρσή του από αυτή τη θέση, τότε μας έκανε αγωγή 100.000 ευρώ στον καθένα.

Η επιλογή της παράταξης Τατούλη να ψηφίσει μαζί με τη Χ.Α  και όχι με κάποια άλλη παράταξη ήταν μήνυμα νομιμοποίησης της εγκληματικής οργάνωσης.

Τότε τα κόμματα, πλην της Λιάνας Κανέλη και του πρώην συναδέλφου βουλευτή της αριστεράς κ. Σπύρου Λυκούδη, δεν είπαν τίποτα για αυτό. Ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασαν την απόπειρα φίμωσής μας. Θέλω να ευχαριστήσω, λοιπόν,  εκ μέρους και των συναδέρφων βουλευτών που αγωνιστήκαμε τότε, τη κα Λιάνα Κανέλη και το ΚΚΕ, τον κ. Σπύρο Λυκούδη, τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Ιωάννη Δρόσο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο και τον  κ. Βασίλη Κεγκέρογλου που μας στήριξαν.

Θέλω να θυμίσω στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κ. Μπουλούκος στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης προχώρησε σε αγωγή και κατά της Εφημερίδας των Συντακτών. Αναμένω σήμερα από όλα τα κόμματα να καταδικάσουν. Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν μια δήλωση για αυτό, όπως θέλω να πιστεύω ότι η φημολογούμενη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές, είναι fake news."

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχαχα πολύ γέλιο έχει αυτός ο άνθρωπος !!!!Τι σε νοιάζει ρε φίλε εσένα τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τι στηρίξει ; Πανικόβλητο σε βλέπω !Γιατί ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    εσύ μπορείς να μας πεις για το γάμο ΝΔ με ΠΑΣΟΚ ;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΝΔ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΟΥΜΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΜΠΙΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥΣ;;;;;;;;;;;; ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι εσένα τι σε κόφτει ρε μεγάλε τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα σε ρωτήσει;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί???
    Μήπως θέλεις εσύ να κατέβεις Περιφερειάρχης με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ???

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...